Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Kerastase: досягти досконалості - легко!

Привабливе, сяюче, м'яке волосся здатна мати кожна жінка. Для цього потрібно лише трохи більше уваги приділити догляду за ним. Сучасні косметичні препарати здатні творити диво, що дозволяє дівчині мати розкішну копну ідеальних локонів. Справитися з лупою, зайвою сухістю і ламкістю, назавжди забути про жирні корені і тьмість волосся пропонує бренд Kerastase - відомий лідер в сфері виробництва професійної косметики для волосся. Професійні препарати, засновані на новітніх наукових розробках в газулі дерматології та трихології, що включають цілий комплекс активних інгредієнтів натурального походження, вирішать будь-яку проблему. Головне - не відступати від мети і коригувати методи впливу в залежності від потреб волосся.

Виявити причину проблеми - половина успіху

Першим етапом на шляху до досконалих локонів є діагностика. Визначити тип і стан волосся, а також підібрати необхідні препарати не так складно, як здається. Так, посічені кінчики, свербіж шкіри голови після миття, бляклість і втрата об'єму є показниками сухості волосся. В цьому випадку необхідно комплексне живлення і інтенсивне зволоження за допомогою сироваток і масок.

Волосся швидко стає жирним? Це результат активної роботи сальних залоз. Спеціальні косметичні препарати і корекція щоденного раціону - способи вирішення даної проблеми.

Змішаний тип волосся характеризується жирністю біля коренів та сухістю на кінчиках. Тут потрібен комплексний підхід, що включає як космецевтичні препарати для нормалізації виділення себума, так і косметичні засоби для волосся, які наносяться на певні зони.

Ваше волосся має живий блиск, не брудниться протягом 2-3 днів після миття, легко укладається в зачіску - вітаємо! Ви володарка нормального типу волосся і правильно за ним доглядаєте.

Кардинальне перетворення

Якщо ви виявили проблему, то звичний шампунь і кондиціонер доведеться відставити убік. Очевидно, що вони не справляються і не здатні дати вашому волоссю необхідний догляд. Замість звичних засобів підберіть професійну косметику, яка буде цілеспрямовано боротися з існуючими недоліками.

Кожна жінка - унікальна, тому фахівці Kerastase розробили окремі лінії засобів, що відповідають індивідуальним вимогам. Для підтримки здоров'я фарбованого волосся, додання йому дзеркального блиску, м'якості і гнучкості випущена лінія Kerastase Reflection. Вона гарантує надійний захист від несприятливих факторів, а також підтримання насиченого кольору фарбованого волосся на тривалий час.

Пошкодженим локонам прийде на допомогу лінія засобів Chronologiste. Вже після декількох застосувань засобів структура волосся відновлюється, локони пом'якшуються, стають більш слухняними і живими, приємними на дотик, наповнюються глибоким блиском і здоровим сяйвом.

Глибоке живлення від коренів до кінчиків забезпечать живильні серії Nutritive і Elixir Ultime. Цінні олії, що входять до їх складу, проникають глибоко і працюють зсередини, наповнюючи матерію волосся силою і неперевершеною красою. Шовковисте, слухняне і здорове волосся - цей результат не змусить себе довго чекати. А тонкі аромати і насичені текстури препаратів подарують справжню насолоду під час процедури.

Здорова шкіра голови - основа розкішних локонів. Лікувальна дія препаратів лінії Specifique дозволить забути про жирний блиск, чутливість, лупу і втрату волосся, адже їх формули включають збалансований комплекс інгредієнтів, дія яких спрямована на вирішення самої етіології дефекту.

Укласти волосся в модну зачіску легко з серією засобів Discipline. Скуйовджена копиця неслухняних пасом миттєво підкориться, варто лише скористатися розгладжуючою маскою або захисним термоактивним доглядом від Керастаз. Тепер ви можете дозволити собі будь-яку укладку, підкреслите вигини, об'єм і яскравий блиск чудових локонів.

З Kerastase ідеальне волосся - лише питання часу. Подаруйте собі професійну косметику і забудьте про недосконалість!