Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Професійний пілінг Christina для корекції проблем шкіри

Розширені пори, гіперпігментація, надмірне виділення шкірного сала, запалення і висипання - ці проблеми не з чуток знайомі кожному власникові проблемної шкіри. Усунути небажані прояви на епідермісі, нормалізувати вироблення себума, вирівняти відтінок і текстуру шкіри покликані професійні пілінги Крістіна. Грамотно підібраний курс процедур в комбінації з цілеспрямованим щоденним доглядом вилікує акне і постакне, згладить рубці і глибокі зморшки, додасть обличчю молодий, здоровий і привабливий вигляд.

В умовах салону косметолог може запропонувати клієнту індивідуальний план лікування, методики якого будуть скориговані відповідно до стану шкіри і його потребами.

Як працює пілінг?

До складу пілінгів Christina входять активні компоненти, які в комплексі підвищують ефективність і дієвість один одного, надають так званий синергетичний ефект. Саме тому пілінг здатний усунути багато косметичні недоліків:

- підтягнути і вирівняти рельєф шкіри;

- скоротити глибину і кількість зморшок;

- запустити омолоджуючі процеси в глибоких шарах дерми;

- освітлити пігментацію;

- нормалізувати обмін речовин в клітинах і підвищити захисну функцію шкіри.

Дія будь-якого пілінгу направлена на ексфоліацію ороговілих клітин епідермісу. За рахунок цього відбувається м'яке видалення верхніх кератинових шарів, згладжуються межі зморшок і рубців постакне. Оновлення шкіри запускає механізм регенерації. Колагенові і еластинових волокна, які формують кістяк шкіри і безпосередньо відповідають за її тонус, еластичність і гладкість, отримують сигнал до зростання і відновлення. Шкіра підтягується, овал обличчя стає більш чітким, розгладжуються дрібні зморшки, згладжуються краю глибоких зморшок. Процедура стимулює приплив крові до шкіри, покращує кровотік і лімфоток, запобігає набряклості, забезпечує краще проникнення активних інгредієнтів масок, сироваток і кремів.

Косметика Christina: широкий асортимент ефективних препаратів

Багато пілінгів від ізраїльського бренду можуть використовуватися самостійно в домашньому догляді. До їх числа відносять натуральний рослинний пілінг Rose De Mer Christina. Він має виражений оновлюючий, омолоджуючий і освітлюючий ефект. Формула засобу містить подрібнену коралову пудру і екстракт морських водоростей, які регулюють секрецію сальних залоз, підвищують життєдіяльність клітин. Антибактеріальні компоненти попереджають закупорювання пор, знижують ріст бактерій, лікують постакне і запалення.

Кораловий пілінг Крістіна простий у використанні. Він представлений у вигляді невеликого шматочка мила, зручно наноситься на шкіру, не викликає почервоніння і неприємних відчуттів печіння.

Серія Muse предстваляє відлущуючий гоммаж Muse Illuminating Gommage - м'який засіб для освітлення шкіри. Препарат регулює синтез меланіну, знижує його рівень в меланоцитах, перешкоджає його накопиченню, покращує текстуру шкіри, надає інгібує активність тирозинази і стабілізує надмірно активні меланоцити. Завдяки регулярному застосуванню засобу пігмент рівномірно розподіляється по клітинам, а шкіра освітлюється.

Великою популярністю серед справжніх знавців профкосметики користується біо-фіто пілінг Bio Phyto Herbal Complex. Він застосовується для лікування різних запалень на шкірі. Антиоксиданти, протизапальні та антибактеріальні компоненти руйнують бактерії акне, нормалізують секрецію сальних залоз, коригують постакне, покращуючи шкіру і забезпечуючи її захист.