Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Серія препаратів Nutri-Peptide - новинка від GIGI

GIGI cosmetics - ефективна професійна косметика з Ізраїлю

Компанія GiGi Cosmetic Lab була заснована в 1957 році в Ізраїлі г-ом Ландау. Його метою було створення високоефективної професійної косметики, яка вирішувала би більшість естетичних проблем шкіри. Ідеї ​​Ландау і його послідовників знайшли втілення в продукції компанії. Незмінна якість і орієнтованість на потреби клієнта - ось основні пріоритети ДжіДжі.

Ефективність косметики GiGi обумовлена ​​самим принципом її створення. Компанія однією з перших отримала дозвіл використовувати в формулах препаратів фармакологічні інгредієнти. Поєднання фармакологічних і косметичних компонентів дозволило розробити продукцію, яка гарантовано надавала виражений і стійкий результат в найкоротші терміни.

Асортимент фірми налічує понад 400 засобів, призначених для роботи косметологів в умовах салону і для самостійного застосування вдома. Щорічно випускається нова серія засобів, останньої стала лінія з нутри-пептидами.

GIGI Nutri-Peptide: молодість і сяйво Вашої шкіри

Креми і сироватки на основі білків давно застосовуються в косметології. Але істотним мінусом таких засобів є їх низька проникаюча здатність. Через великих розмірів білки надають лише поверхневий вплив.

На зміну білків прийшли пептиди. Це короткі білкові ланцюжки, що складаються з амінокислот. Для них характерна набагато менша молекулярна маса, внаслідок чого вони легко проходять крізь епідермальний бар'єр, досягають дерми і регулюють життєдіяльність живих клітин.

Пептиди здатні управляти процесами, що проходять в глибоких шарах шкіри. Вони ефективно відновлюють і зволожують, нівелюють запалення, уповільнюють природне старіння. Абсолютно нетоксичні і безпечні, діють універсально незалежно від типу шкіри і віку.

Пептидная косметика - один із провідних напрямків в питанні омолодження шкіри. Це обумовлено високою біологічною активністю пептидів. Вони:

- стимулюють ріст колагенових волокон, завдяки чому шкіра набуває тонус, а контури обличчя стають чіткішими;

- зволожують на молекулярному рівні, що забезпечує нормальну роботу клітин, робить шкіру пружною і сяючою зсередини;

- регенерують пошкодження, знімають запалення, заспокоюють;

- борються з вільними радикалами, підвищуючи захисну функцію шкіри і запобігаючи передчасному старінню;

- впливають на меланогенез, скорочують пігментацію.

Серія GiGi Nutri-Peptide включає очищуючий гель, зволожуючий і живильний креми, крем для ділянки навколо очей, енергонасичуючу сироватку, а також зволожуючу, очищуючу і альгинатну маски. Препарати підходять для будь-якого віку і типу шкіри, відмінно поєднуються з іншими засобами бренду.

Косметика GiGi не відноситься до товарів мас-маркету, тому Ви не зможете придбати її в звичайному косметичному магазині. Продажем займаються офіційні дистриб'ютори, а також спеціалізовані інтернет-магазини. Купити косметику GiGi Ви можете на Primestyle.com.ua. Вже багато років ми поставляємо нашим клієнтам професійні косметичні засоби з Ізраїлю, підтримуємо дружні стосунки з покупцями і отримуємо їх вдячні відгуки. Переконайтеся і Ви в найвищій якості і ефективності продукції ізраїльського ринку.