Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Догляд за шкірою обличчя для нареченої. Правила, які повинна знати кожна жінка.

У житті практично кожної жінки наступає важлива і радісна подія - її весілля, коли вся увага гостей, об'єктивів відео і фотокамер направлені на неї - на наречену. Як же хочеться в цей день виглядати ідеально !!! Тому доглядати за шкірою потрібно починати завчасно, щоб під час взяття шлюбу шкіра не піднесла неприємних сюрпризів.

В основному, підготовка до весілля починається не менше, ніж за місяць. Тому, як тільки Ви визначили дату цієї важливої події, варто задуматися не тільки про плаття, гостей, місце проведення, а й подбати про здоров'я своєї шкіри. Адже вплив нервів і стресу, якому піддається кожна наречена під час підготовки до весілля, може не кращим чином позначитися на стані шкірних покривів.

Ось кілька правил по догляду за шкірою, до яких варто вдатися під час підготовки, щоб в день «ікс» виглядати на всі 100%.

За місяць до весілля, можна і більше, потрібно відвідати косметолога. Він оцінить стан Вашої шкіри, проведе необхідні процедури і допоможе підібрати засоби для домашнього догляду, які відповідають Вашому типу шкіри. Процедури можуть бути досить травматичними, такими, як хімічний пілінг і чистка обличчя. Або, навпаки, відновлюючими, заспокійливими і захищаючими Вашу шкіру.

Результат салонних процедур потрібно обов'язково закріплювати домашнім доглядом.

Шкіру обов'язково і своєчасно потрібно очищати. Ідеальним варіантом було б зробити чистку обличчя у косметолога, щоб шкіра радувала гладким рельєфом, відсутністю чорних крапок і запалень. Але якщо похід до фахівця не вдався, вдома можна використовувати легкі скраби, гоммажи і пілінги. Для цих цілей добре підійде пілінг з молочною кислотою White Peel від Holy Land. Використовувати його можна 1 або 2 рази на тиждень.

В першу чергу на щоденній основі, вранці і ввечері, нареченим потрібно використовувати засоби, які очистять шкіру від забруднень і залишків макіяжу. Наприклад, очищуюче молочко Holy Land AZULENE Milk і лосьйони ALPHA COMPLEX Face Lotion або AZULENE Lotion.

Шкірі кожної нареченої потрібно зволоження, будь то володарка сухого або жирного проблемного епідермісу. Адже якщо шкіра добре зволожена, вона сяє красою, молодістю і здоров'ям. Багато позитивних відгуків отримали креми Holy Land Vitalise на основі гіалуронової кислоти.

Також потрібно пам'ятати про догляд за делікатною областю навколо очей. Гель для повік Holy Land Eye Contour Gel і активний крем для очей Vitalise Active Eye Cream будуть як не можна до речі. Використовуйте ці засоби і Ваші очі в день весілля будуть світитися не тільки щастям і любов'ю, а здоров'ям і неперевершеною красою.

Стосовно додаткового догляду, користуйтеся не тільки зволожуючими масками, а й масками, які вирішують проблеми Вашого типу шкіри. Адже, як відомо, маска - це додатковий інтенсивний б'юті-засіб, який здатний привести шкіру в порядок в найкоротші терміни.

Ні в якому разі за день до весілля не робіть чистку обличчя і не використовуйте агресивні пілінги, тому що шкіра може відреагувати на ці процедури почервонінням, лущенням і запаленням.

Ось і настав довгоочікуваний день, коли всі турботи і підготовки позаду. Перед одруженням вранці очистіть шкіру за допомогою AZULENE Lotion, нанесіть маску для сяйва шкіри Holy Land Glowing Mask, закріпіть ефект кремом Glow Sense. Візажист доповнить красу вашої шкіри легким і природним макіяжем.

Почніть доглядати за шкірою обличчя завчасно і в день весілля ніщо не зможе затьмарити прекрасного настрою. А наречений буде просто засліплений Вашою красою.