Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Holy Land Azulen і Calm Red - швидка допомога чутливій куперозній шкірі

В арсеналі препаратів ізраїльського космецевтичного бренду Holy Land є чимало косметичних продуктів, які допомагають позбутися естетичних недосконалостей шкіри починаючи від проблеми акне, закінчуючи ефективної антивікової корекцією. Давайте поговоримо про засоби, які були розроблені спеціально для чутливої ​​і куперозной шкіри - Azulen і Calm Red і навчимося правильно ними користуватися.

Лінія Azulen призначена для чутливої ​​шкіри, схильної до подразнення і алергічних реакцій. Основа всіх препаратів - біологічна речовина азулен, що добувається з квіток ромашки, вміст якого у всіх засобах лінійки досить високий. Як відомо, ромашка здавна використовується в косметології завдяки своїм антисептичним, протиалергенний і сосудоукрепляющим властивостям. Через яскраво-блакитний відтінок самого азулена, препарати серії також мають бірюзовий відтінок. Вони чинять комплексний вплив на шкіру:

- заспокоюють, знімають подразнення;

- усувають сухість та лущення;

- борються з алергічними реакціями;

- зменшують запалення;

- прискорюють відновлення пошкодженої шкіри;

- стимулюють процеси регенерації епідермісу;

- запобігають розширення просвіту дрібних судин.

Серія Азулен славиться своїми очисними засобами, які можна поєднувати в будь-якою косметикою бренду Holy Land. Хотілося виділити два продукти. Перший - це безмильное мило Azulen Soapless Soap - універсальний очищуючий засіб, призначений для делікатного очищення шкіри від будь-яких забруднень. Підходить для зняття макіяжу з обличчя, крім ділянки очей. Завдяки унікальному складу з трав і рослинних екстрактів, мило заспокоює шкіру, знімає подрязнення, дарує відчуття комфорту і свіжості. Ідеальний клінсер для сухої, чутливої ​​шкіри, схильної до подразнення і алергії.

При умиванні гелеобразна текстура безмильного мила спочатку виливається на долоню. При контакті з водою, вона починає пінитися, утворюючи м'яку ароматну піну, яка наноситься на все обличчя, а потім змивається водою.

Другим супер-засобом із серії Азулен є тонізуючий лосьйон Azulen Lotion. Він підходить для всіх типів шкіри, відмінно доповнює креми і маски з будь-яких інших серій косметики Holy Land. Використовується в якості завершального засобу в процедурі очищення шкіри в комплексі з молочком або милом. Має заспокійливу дію, відмінно тонізує і дозволяє активним інгредієнтам подальшого догляду легко проникнути вглиб епідермісу, знімає стянутость шкіри.

Якщо ви не з чуток знайомі з проблемою купероза, на допомогу прийде лінія препаратів Calm Red, яка не тільки усуває судинну сітку, але і здатна справиться з розацеа. Препарати серії:

- зміцнюють стінки капілярів;

- знижують проникність судинних стінок;

- мінімізують розвиток купероза;

- відновлюють і захищають шкіру, пошкоджену негативним впливом чинників навколишнього середовища;

- підвищують тонус і пружність.

Склад препаратів просто приголомшливий. У ньому присутній комплекс вітамінів К, Е Н, рослинні екстракти алое, мальви, а також легкі гідроксикислоти, які можуть використовуватися на капілярної шкірі. З безлічі висококласних препаратів серії хотілося б виділити нічний бальзам Calm Red Nighttime Strengthening Balm. Завдяки ніжній гелеподібній текстурі, бальзам швидко вбирається, не залишаючи після себе неприємного відчуття липкості або жирного блиску. Комплекс цінних олій проникає в глибокі шари шкіри і оздоровлює її зсередини. Олія насіння соняшнику багата церамідами, які пом'якшують епідерміс, відновлюють захисний бар'єр шкіри, перешкоджають випаровуванню вологи з її поверхні. Олії оливи, солодкого мигдалю і жожоба також благотворно впливають на дерму, живлять, зволожують, борються з розширеними судинами і перетворюють шкіру з кожним днем.

Бальзам рекомендований для нанесення на обличчя ввечері для того, щоб забезпечити максимальний результат, поки ваша шкіра відпочиває і найбільш сприйнятлива до дії активних інгредієнтів засобу.

Позбутися купероза і знизити чутливість шкіри можна за допомогою професійного щоденного догляду від Holy Land. Не відмовляєте собі в задоволенні мати красиву і здорову шкіру!