Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

KERASTASE Reflection і Loreal Profesionnel Vitamino Color. Як зберегти колір і красу волосся після фарбування.

Прийшовши додому після візиту до свого улюбленого стиліста, Ви ніяк не можете намилуватися красою і глибиною кольору недавно пофарбованого волосся? Але наскільки довго триватиме такий ефект буде прямо залежати від догляду, який буде надаватися Вашим волоссю. Адже колір фарбованого волосся відразу після відвідування салону краси радує глибиною і насиченістю відтінку, але вже після першого миття він може потьмяніти, і через якийсь час знову доведеться планувати візит до свого перукаря.

Якщо Ви хоча б раз фарбували волосся, ясно розумієте, про що йде мова. У цій статті ми постараємося розповісти, що стоїть і чого не потрібно робити, щоб зберегти колір, красу і здоров'я волосся після фарбування.

Як впливає стан волосся на швидкість вимивання фарби?

Фарбування волосся - це хімічна реакція, під час якої натуральний пігмент замінюється штучним. Оскільки волосся регулярно піддається різному механічному впливу, через що частинки штучного пігменту як би відпадають від них, фарба не може нескінченно довго залишатися на волоссі.

Тому стан Ваших локонів - це та першорядна база, на яку необхідно звертати увагу перед фарбуванням. Наприклад, на пошкодженому волоссі фарба тримається найгірше, а на здорових локонах, особливо на тих, які ніколи раніше не фарбувалися, барвник протримається довше.

Найважче пофарбувати довге або середньої довжини волосся, оскільки воно часто стає сухим і пошкодженим від середини до кінчиків. Це призводить до швидкої втрати насиченості кольору.

Що не варто робити після фарбування?

• Бажано не мити голову протягом перших 48 годин після фарбування. Це пов'язано з тим, що деяким барвникам потрібен час для стабілізації, і помивши голову відразу після фарбування можна просто вимити пігмент.

• Після фарбування відразу не можна застосовувати відновлюючі шампуні, маски і т.д., оскільки вони істотно знижують рівень стійкості фарби. В даному випадку можна застосовувати зволожуючі і живильні засоби, а відновлюючі - через пару тижнів.

• Також для фарбованого волосся варто обмежити застосування різних стайлінгових приладів. Намагайтеся волосся взагалі не сушити феном, або хоча б залишати його трохи вологим. Але якщо без плойок ніяк не обійтися, обов'язково використовуйте термозахист.

• Не піддавайте свої пофарбовані локони тривалому впливу UV-випромінювання. Воно здатне послабити або зруйнувати колірний пігмент.

• Вода з басейну або морська вода теж можуть негативно позначитися на кольорі волосся. Наприклад, хлорка, яка міститься у воді з басейну, може надати ідеальному блонду зеленуватий відтінок.

Як зберегти насиченість кольору і блиск волосся після фарбування

Щоб волосся якомога довше радувало Вас насиченим живим кольором і сяючим блиском, Вам необхідно підібрати якісні доглядові засоби.

Інтернет магазин професійної косметики Primestyle рекомендує звернути увагу на лінії для догляду за фарбованим волоссям бренду KERASTASE під назвою Reflection і компанії Loreal Profesionnel під назвою Vitamino Color. Також фахівцями цих компаній були створені окремі серії для підтримки ідеального блонду Blond Absolu (KERASTASE) і Blondifier (Loreal Profesionnel).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Засоби серії Reflection від KERASTASE допоможуть захистити волосся від негативного впливу УФ і води. Наприклад, маски Reflection Masque Chromatique для тонкого і густого волосся захищають колір завдяки технології прямих пігментів, а також добре зволожують і відновлюють локони. При цьому надають їм силу і дзеркальний блиск. Вони містять у своєму складі UV-фільтри, які захищають від сонячного випромінювання і хлорованої води.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лабораторія Loreal Professionnel розробила спеціальну косметичну лінію для догляду за фарбованим волоссям. Основні дії серії Vitamino Color полягають в тому, що всі засоби лінії покривають пасма плівкою, яка перешкоджає вимиванню фарбувальних пігментів, а також зміцнюють структуру волосся, попереджаючи при цьому ламкість і посічені кінчики. Вони містять у своєму складі УФ-фільтри, які захищають волосся від вигорання. Регулярне застосування доглядової косметики Vitamino Color від Loreal Professionnel зробить Ваше волосся красивими на вигляд, що володіють здоровим сяйвом і збереже надовго глибокий насичений колір. Асортимент лінії представлений шампунем (Vitamino Color A-OX Colour Protecting Shampoo), маскою-желе (Vitamino Color A-OX Jelly Mask), кондиціонером (Vitamino Color A-OX Conditioner), спреєм (Vitamino Color A-OX 10 in 1) для захисту і збереження кольору фарбованого волосся.