Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Лінія City Nap від GIGI - ефективний захист шкіри від урбаністичного старіння

Зовсім недавно ізраїльська компанія GIGI випустила принципово нову лінію косметичних препаратів, призначених для догляду за шкірою обличчя, шиї і декольте від урбаністичного старіння під назвою City Nap.

І тут же виникає питання: «Що ж собою являє урбаністичне старіння?»

Його можна описати як негативний вплив на шкіру агресивних чинників навколишнього середовища, як на вулиці, так і всередині приміщень, яке, в результаті, призводить до того, що шкіра виглядає значно старше за свій біологічний вік.

Коли ми знаходимося на вулиці, на шкіру впливає не тільки ультрафіолетове випромінювання, а й міське повітря, яке в даний час настільки забруднене шкідливими компонентами, що у вчених на цей рахунок з'явилася свій чорний жарт. Вони кажуть, що в мегаполісах корисніше курити, ніж дихати.

У міському повітрі міститься дуже багато шкідливих сполук. Одними з найбільш небезпечних вважаються частинки РМ 2,5, в число яких входять сажа, пил, частинки автомобільних шин і асфальту, важкі метали, різні оксиди і багато інших. Їх розмір не перевищує 2,5 мкм. Крім цих шкідливих часток, міське повітря наповнене озоном, вихлопними газами, результатами згоряння палива і роботи промисловості.

Якщо Ви вважаєте, що, будучи вдома, перебуваєте в безпеці, то це - не так. Різні будівельні матеріали, пил, сухе повітря під час опалювального сезону і користування кондиціонерами створюють не сприятливі умови для підтримки шкіри в здоровому і молодому стані.

Також в даний час стрімкого прогресу закріпилася нерозривний зв'язок людини з гаджетами (смартфони, ноутбуки, планшети, монітори і т.д.). Всі вони випромінюють синє світло (HEV).

Всі ці агресивні фактори разом поряд з частинками РМ 2,5, які осідають на шкірі, а деякі і проникають глибоко в дерму, чинять негативний вплив на стан шкірних покривів людини.

1. Пошкоджується мікробіом, що, в свою чергу, призводить до зниження імунітету шкіри.

2. Запускаються запальні процеси.

3. Також всі ці фактори призводять до ушкодження ДНК.

4. HEV знижує антиоксидантні властивості шкірних покривів, прискорює фотостаріння.

Як результат - зневоднення, небажана пігментація, передчасне старіння. Також з поганим станом навколишнього середовища пов'язують такі захворювання, як акне, яке стало все частіше з'являтися у людей старшого віку, гіперчутливість і атопічний дерматит.

Щоб попередити урбаністичне старіння, потрібно шкіру надійно захищати від агресивного впливу навколишнього середовища. Якраз, для досягнення цієї мети була створена косметика City Nap від GIGI. Купити косметику GIGI в Україні можна в інтернет-магазині Primestyle.

Серія CITY NAP представлена денним і нічним кремами, сироваткою і освіжаючим спреєм, карбоновим милом-пілінгом і маскою краси для догляду за шкірою обличчя, шиї і декольте. У складі цих засобів поєднуються природні компоненти, які виробляються за допомогою інноваційних технологій, які сприяють збереженню захисних, профілактичних і реконструктивних властивостей цих рослин.

До складу професійної косметики City Nap від GIGI входять:

• RODACEA (повна екстракція фіолетових водоростей). Активізує роботу генів, бореться зі зморшками і втратою еластичності шкіри. Сприяє покращенню синтезу колагену

• SPIRULINE AP (екстракт синіх водоростей). Захищає від UV-випромінювання і вільних радикалів, має протизапальну дію.

• BUTTERFLY BUS SOLIBERINE (китайський кущ метелика). Захищає від ІК і УФ випромінювання. Захищає від зневоднення, утворення пігментних плям і зморшок.

• POLYSIPHONIA ELONGATA, RONA CARE (червоні водорості). Косметичні інгредієнти, які отримують з цих водоростей, володіють потужним антивіковим дією, стимулюють регенерацію колагену, зволожують шкіру і розгладжують її.