Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Підсушуючі засоби локальної дії - must have для володарів проблемної і жирної шкіри

Власницям жирної і проблемної шкіри, не з чуток відомі постійний жирний блиск, «макіяж, який тече», вугрі і прояви постакне, жирний слід на екрані телефону, раптово виниклі запалення або прищик напередодні важливого заходу або першого побачення. Звичайно ж, така шкіра потребує регулярного, правильного і якісного догляду, який включає в себе такі етапи, як очищення, відлущування, зволоження, захист. Також до одних з обов'язкових засобів в косметичці власниць жирної і проблемної шкіри можна віднести підсушуючі засоби. Оскільки, вони можуть впоратися з недоліками, властивими такій шкірі, а також надати їй чистий, здоровий і доглянутий вигляд в найкоротші терміни.

Кілька таких засобів представлені в інтернет магазині ізраїльської косметики Primestyle. Такі відомі бренди-виробники професійної ізраїльської косметики, як Холі Ленд, Christina, Renew, Onmacabim, Anna Lotan не залишилися в стороні. Серед асортименту їх продукції можна знайти підсушуючі засоби, що відповідають конкретним вимогам або проблемі. Це можуть бути лосьйони, гелі точкової дії. Серед них можна знайти підсушки, що володіють матуючим ефектом.

Для догляду за проблемною і жирною шкірою варто звернути увагу на засоби бренду Холі Ленд. A-NOX Drying Lotion точково впливає на інфіковані та розкриті пустули, дезинфікуючи і загоюючи їх. Він добре підсушує запальні елементи, надає антисептичну, порозвужувальну, антибактеріальну і ранозагоювальну дію. Точковий гель A-NOX Spot Drying Gel націлений на ефективне лікування вугрового висипу. Завдяки складу сірі, алантоїну, гліцерину, камфорі, саліциловій кислоті, екстракту ромашки, маслу м'яти перцевої, евкаліптової олії, олії лимонника, ретинолу, які входять до його складу, гель проникає глибоко в дерму і розсмоктує хворобливі інфільтрати. Також багато позитивних відгуків отримав підсушуючий лосьйон DOUBLE ACTION Drying Lotion. Він підсушує пустули, надає дезинфікуючу, бактерицидну і ранозагоювальну дії. DOUBLE ACTION Drying Lotion + Make Up володіє матуючим ефектом.

Лосьйон Bio Phyto Spot Corrector від Christina підсушує проблемні місця, прискорює процес дозрівання запалених фолікулів, сприяють регенерації шкіри без застійних плям і рубців. Має антибактеріальну та протимікробну властивості.

Для локального догляду за проблемними ділянками жирної шкіри бренд Anna Lotan пропонує скористатися рослинним підсушуючим лосьйоном A-Clear Herbal Drying Lotion. Завдяки солям Мертвого моря і цинку, які входять до його складу, препарат сприяє дбайливому підсушуванню жирної шкіри і запобігає поширенню шкідливих мікроорганізмів. A-Clear Herbal Drying Lotion не пересушує проблемні ділянки. Рослинний лосьйон можна застосовувати для лікування пустул, що утворилися під впливом жаркого вологого повітря або стресу як у дорослих, так і у дітей. Лосьйон буває білим і матуючим.

Підсушуючий засіб торгової марки Renew Dermo Control Drying Treatment для лікування вугрового висипу, який можна застосовувати навіть підліткам, представлено в двох кольорах (білий і матуючий). Володіє яскраво вираженими протизапальними, дезінфікуючими та регенеруючими діями.

Підсушуючий бактерицидний лосьйон від Onmacabim DM Line Drying Macabim, бореться з акне і постакне. Він має протизапальну, підсушуючу і порозвужувальну дії, тим самим роблячи проблемну шкіру чистіше і красивіше. Препарат надає охолоджуючий ефект. Також матуючий лосьйон DM Line Drying Macabim добре маскує присутні недоліки.

Зверніть увагу, що жирна і проблемна шкіра потребує більш ретельного догляду, який включає також і зволоження.

Будьте уважнішими по відношенню до своєї шкіри, і тоді вона відповість Вам чистотою і неперевершеною красою.