Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Прості поради по догляду за волоссям влітку від L'oreal Professionnel

Літо - довгоочікувана і улюблена пора року практично для всіх жінок. Воно приносить тепло, сонце, можливість засмагати і проводити багато часу на вулиці. Але літнє сонце - не найкращий друг Вашого волосся. Під впливом ультрафіолету, сухого і гарячого повітря, а на море і солоної води, структура локонів руйнується, лусочки кутикули відшаровуються від стрижня, і через ушкодження, що утворилися,  випаровується внутрішня волога. Волосся стає сухе і ламке, втрачає блиск і еластичність і в кінці літа вже не радує жвавістю і здоров'ям.

Для того, щоб уникнути такої ситуації, потрібно знати прості правила догляду за волоссям в літній період. А допоможе Вам у цьому професійна косметика для волосся від L'oreal Professionnel.

1. Обов'язково захищайте локони за допомогою спеціальних сонцезахисних засобів. Вони містять ультрафіолетові фільтри, які відображають сонячні промені і оберігають волосся від пошкодження. В умовах міського середовища Ви можете використовувати лише сонцезахисний спрей для волосся. Якщо ж Ви плануєте провести відпустку на морському узбережжі, придбайте всю лінійку засобів із захистом від ультрафіолету. Це може бути серія L'oreal Рrofessionnel Solar Sublime, до складу якої входять крім спрею шампунь і кондиціонер, розроблені спеціально для жаркого літнього періоду. Живильні компоненти цих засобів наситять волосся вологою і відновлять пошкодження, викликані ультрафіолетом, а УФ-фільтри захистять від подальшого перебування на сонці.

Не нехтуйте капелюшками, банданами і кепками - вони не тільки надійно захистять волосся від УФ-променів, а й стануть модним елементом Вашого образу.

2. Очищайте голову правильно. Влітку через спеку шкіра голови інтенсивніше потіє і швидше стає брудною. З цим фактом доведеться змиритися і мити голову в міру необхідності, хоч і щодня. Багато жінок остерігаються так часто використовувати шампунь, тому що через щоденне миття шкіра голови стає сухою, що приносить відчуття дискомфорту і свербіння. Вирішити цю проблему можна завдяки шампуням, призначеним для щоденного використання, до складу яких входять м'які ПАВи. Наприклад, легкий шампунь для надання обсягу Volumetry Shampoo або відновлюючий шампунь з оновленої серії засобів Absolut Repair Lipidium. По можливості, перед кожним миттям втирайте в шкіру голови кілька крапель олії (жожоба, кокоса). Такий нетривалий масаж захистить шкіру від пересушування і допоможе уникнути неприємних відчуттів, викликаних частим миттям.

Не виходьте на вулицю з мокрим волоссям. Здавалося б, теплий вітерець і сонечко вмить висушать Ваші пасма ... але разом з цим волосся стає ще більш беззахисним перед ультрафіолетом, що безсумнівно посилить його стан.

3. Влітку обов'язково придбайте для своїх локонів хорошу зволожуючу маску, наприклад, маску для сухого волосся Intense Repair Мask. Наносити на волосся її можна частіше, ніж в іншу пору року (пару раз на тиждень) і витримувати на волоссі довше (20-30 хвилин) звернув волосся в харчову плівку. Маска зволожить локони, і вони не втратять свою гнучкість, еластичність і блиск.

4. Фарбування волосся в жаркий літній період має свої особливості. Без сумніву, чим краще якість використовуваної Вами фарби, тим безпечніше буде фарбування і приємніше результат. Професійна фарба для волосся L'oreal Professionnel INOA Mix 1 + 1 не містить аміаку, рівномірно фарбує пасма і зберігає живий і насичений колір волосся надовго. Подовжити результат Ви зможете за допомогою засобів для фарбованого волосся Vitamino Color, які включаю весь комплекс заходів, що захищають колір від вигорання на сонці і від вимивання водою.

Приділіть трохи більше уваги своїм локонам влітку і збережіть їх здоров'я і красу!

Читайте також статтю: Проблемна шкіра обличчя