Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Рослинні екстракти женьшеню і моркви в ізраїльській косметиці Холі Ленд і Christina

У нинішній час стрімкого прогресу сфери косметології багато жінок для збереження своєї молодості і краси використовують в щоденному догляді різні інноваційні компоненти, все частіше забуваючи про прості рослинні екстракти, такі як екстракти женьшеню і моркви.

Так, наприклад, женьшень має величезний список корисних властивостей, які діють на шкіру обличчя. Корисність женьшеню зумовлена великою кількістю сапонінів в його складі - речовин, які стимулюють кровообіг, в наслідок чого клітини шкіри починають краще рости і ділитися. Це прискорює роботу всіх процесів, в тому числі регенеративних. Тому женьшень дуже часто входить до складу антивікової косметики.

Також женьшень багатий на корисні компоненти, такі як вітаміни (С, Е, групи В), нікотинову і фолієву кислоти, цинк, залізо, пептиди, магній і т.д.

Женьшень в косметиці для обличчя має кілька корисних дій.

• По-перше, антивікову. Женьшень є потужним антиоксидантом. Косметика з цією рослиною покращує пружність і еластичність шкірних покривів, а також стимулює регенеративні властивості шкіри, надає ефект ліфтингу, відновлює її природний тургор.

• По-друге, рослина має протизапальну, ранозагоювальну і підсушуючу властивості. Тому вона часто входить до складу косметики для проблемної шкіри.

• Також женьшень добре зволожує, живить і пом'якшує шкіру. Тому на основі цього компонента виробляють косметику для сухої і подразненої шкіри. Наприклад, живильний крем з екстрактом женьшеню від Christina - Ginseng Nourishing Cream.

Ginseng Nourishing Cream, завдяки правильно підібраному складу, добре живить і тонізує шкіру, стимулює її регенеративні властивості. Також крем формує невидиму плівку, яка перешкоджає активній втраті вологи. Поживний крем з екстрактом женьшеню від Christina найкраще підходить для шкіри, яка втратила свою пружність.

Женьшень входить не тільки до складу кремів для обличчя, а й різних умивалок, сироваток, тоніків і т.д.

Морква! Такий звичайний для всіх людей продукт також має чималий список корисних функцій, що діють на шкіру обличчя.

В першу чергу, морква - це джерело бета-каротину, який при потраплянні в організм перетворюється на вітамін А (ретинол). Ретинол стимулює синтез колагену і сприяє розгладженню зморшок, тому він часто входить до складу омолоджуючої косметики. Ще вітамін А застосовується для догляду за жирною шкірою і шкірою з акне, оскільки він має протизапальну, антибактеріальну властивості, і активно пригнічує роботу сальних залоз. Також за допомогою екстракту моркви можна позбутися від пігментних плям.

Компанія Christina застосовує моркву в кремах і масках для сухої шкіри.

Elastin Collagen Carrot Oil Moisture Cream від Christina, завдяки 8 зволожуючим компонентам, що входять до складу засобу, швидко відновить водний баланс і врятує шкіру від зневоднення. За допомогою морквяного масла даний крем ефективно захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Вітаміни А і Е сприяють оновленню шкіри, знімають подразнення і заспокоюють її.

Морквяна маска Christina Sea Herbal Beauty Mask Carrot покращує регенеративні властивості шкіри і захищає її від шкідливого впливу зовнішнього середовища. Після застосування маски дрібні зморшки на обличчі вирівнюються, шкіра знову виглядає молодо і красиво.

Ізраїльська косметика Christina - це неперевершене поєднання передових розробок в сфері косметології та натуральних інгредієнтів, які за короткий час здатні повернути красу і молодість Вашої шкіри!

А ось фахівці бренду Холі Ленд розробили цілу лінію препаратів, корисна дія яких заснована на екстрактах женьшеню і морквяного масла. Лінія GINSENG & CARROT включає в себе зволожуючий лосьйон Ginseng and Carrot Lotion, зволожуючий крем №1 Ginseng & Carrot Cream №1 і масляний концентрат Ginseng and Carrot Oil.

Всі засоби серії покращують захисні властивості шкіри, які оберігають її від негативного впливу навколишнього середовища і передчасного старіння. Продукти GINSENG & CARROT запобігають сухості шкіри і розгладжують зморшки, відновлюють тургор шкірного покриву, повертають шкірі здоровий і сяючий вигляд. Також засоби лінії GINSENG & CARROT від Холі Ленд надають оновлювальну, антиоксидантну і адаптогенну дію.

Косметика Холі Ленд з женьшенем і морквяним маслом підходить для нормальної і сухої шкіри, або шкіри з першими ознаками старіння.

Купити ізраїльську косметику Холі Ленд і Christina з рослинними екстрактами запрошуємо в інтернет магазин Primestyle, де для Вас безкоштовна доставка і приємні сюрпризи в кожному замовленні.