Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Серія VITALISE від Holy Land - панацея для зневодненої шкіри.

Всім відомо, що здорова шкіра - це, в першу чергу, зволожена шкіра. Одне з перших місць серед зволожувачів займає гіалуронова кислота ( «гіалуронка», ГК).

ГК являє собою білий порошок, здатний повністю розчиняться і перетворюватися в прозорий гель.

«Гіалуронка» - це полісахарид, речовина, яке розпадається на кілька великих молекул. Вони утворюють сітку з ячейками . Завдяки такій будові гіалуронова кислота працює, як губка: насичується водою і утримує її в «комірках» . В результаті, утворюється гель, який відповідає за хороший тургор шкіри.

Гіалуронова кислота має низку переваг:

1. Безперечно, це - гарне зволоження. Завдяки тому, що ГК присутня практично у всіх тканинах людського організму, вона добре поєднується з шкірою. Гіалуронова кислота покриває шкіру тонкою зволожуючою плівкою, проникаючи в глибокі шари, забезпечує вологою епідерміс зсередини.

2. Сприяє хорошому загоєнню ран і запобігає появі шрамів.

3. Захищає шкіру від впливу ультрафіолету і несприятливих чинників навколишнього середовища.

4. Гіалуронова кислота сприяє виробленню колагену. В результаті цього процесу зморшки розгладжуються і обличчя виглядає молодше.

5. ГК хороша основа для догляду за проблемною і жирною шкірою.

6. «Гіалуронка» - гіпоалергенна. Також її можна використовувати під час вагітності та годування груддю.

Широкий спектр засобів з гіалуроновою кислотою представлений в інтернет-магазині професійної ізраїльської косметики Primestyle. Гарне співвідношення ціни і якості не залишиться непоміченим.

Але особливо хочеться виділити серію засобів з гіалуроновою кислотою VITALISE від відомого ізраїльського бренду Holy Land Cosmetics.

Ця лінійка користується особливою популярністю серед представниць прекрасної статі і отримала багато позитивних відгуків. До її складу входить все, що потрібно для якісного зволоження: клінзер з ГК, денний і нічний крем, супер зволожуюча маска, а також активний зволожуючий крем для очей.

Спробуйте VITALISE від Holy Land і результат не змусить довго чекати. Вже після першого застосування шкіра стане більш зволоженою і пружною, а відображення в дзеркалі подарує радість і гарний настрій. Хіба це не вагомі причини купити косметику Holy Land?