Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Як ефективно відновити шкіру після літа з професійною ізраїльською косметикою

Ось і настала осінь. А значить, пролунав перший дзвінок до того, що потрібно починати відновлювати шкіру після літа. Адже якою прекрасою і теплою не була б ця пора, в літній період наша шкіра відчуває великий стрес і сильний вплив несприятливих факторів навколишнього середовища. До таких факторів можна віднести: екстремально високі температури, сухе повітря, морську воду або хлоровану басейнів, довге перебування під сонцем або тривале перебування в кондиціонованих приміщеннях. В результаті цього шкіра не отримує достатню кількість кисню і вологи, стає тьмяною, сухою і зневодненою.

Але не потрібно впадати у відчай! Варто на постійній основі дотримуватися кількох простих правил і Ваша шкіра знову матиме здоровий і гарний вигляд.

1. Пілінг.

Для того щоб захистити себе від сонця, у шкіри потовщується роговий шар епідермісу. Через це вона стає товстою, грубою і сухою, в шкіру погано проникає волога, корисні компоненти і вітаміни. З вищесказаного випливає, що осіннє відновлення краще розпочати з пілінгу.

Під час процедури видаляються ороговілі частинки, відкриваються нові і здорові клітини, які зможуть отримати більше корисних речовин і вітамінів від основного догляду. Також пілінг сприяє кращому синтезу колагену і еластину. В результаті - відновлюється тургор і мікрорельєф шкіри.

Для досягнення швидкого і видимого ефекту краще використовувати для ексфоліаціі професійну косметику. Онлайн-салон Primestyle пропонує скористатися пілінгами Holy Land або Renew. Серед усього розмаїття препаратів цих брендів, Ви зможете підібрати пілінг, що відповідає Вашим вимогам. Але одними з найпопулярніших вважаються White Peel (колишній lactolan peeling cream) і Superlift Peel від Холі Ленд або ензимний пілінг-ексфоліатор від Ренью.

2. Основний догляд

Після видалення відмерлих клітин, шкіру потрібно якісно відновити і підживити. Для цього краще застосовувати засоби, які містять в своєму складі живильні рослинні компоненти і жирні кислоти. Також рекомендується мати на своїй поличці з косметикою продукти, що містять речовини, здатні зв'язувати і утримувати вологу. Це можуть бути, наприклад, гіалуронова кислота і натуральний зволожуючий фактор.

Для ефективного зволоження шкіри вчені компанії Holy Land Cosmetics розробили унікальну лінію Vitalise, основану на гіалуроновій кислоті.

Що стосовно живлення, то фахівці Холі Ленд рекомендують застосовувати високоактивну серію препаратів ALPHA-BETA & RETINOL. Основними активними компонентами лінії є АНА, ВНА кислоти і ретинол. Дана серія представлена відновлючим кремом ALPHA-BETA & RETINOL Restoring Cream і денним захисним кремом ALPHA-BETA & RETINOL Day Defense Cream SPF 30.

Також хороші креми для зволоження і живлення пропонує бренд-виробник професійної ізраїльської косметики ONmacabim. Ці продукти представлені в серії з вітаміном С - VC Line.

3. Додатковий догляд

Додатковому догляду ніяк не обійтися без масок і сироваток. Адже ці продукти - препарати, які містять в собі високі концентрації корисних речовин, вітамінів і мікроелементів. Вони здатні надати шкірі здорового і красивого вигляду вже після першого застосування. А якщо грамотно підібрати сироватку і використовувати її під маску, то таке поєднання здатне творити чудеса.

Наприклад, освітлюючи маска Holy Land ALPHA-BETA & RETINOL Brightening Mask швидко очистить шкіру, видалить ороговілі клітини і забруднення, відновить епідерміс, звузить пори і зніме запалення, освітлить, заспокоїть і пом'якшить шкіру.

А концентрована сироватка з ретинолом Serum Retinol від Renew, що містить унікальну комбінацію активних компонентів, глибоко оновить і швидко омолодить шкіру. Сироватка видаляє і згладжує зморшки, прибирає сліди постакне і інших пошкоджень шкіри, вирівнює тон і рельєф обличчя.

В осінньому догляді регулярно дотримуйтеся цих простих правил і результат не змусить довго чекати. Ваша шкіра знову засяє здоров'ям, чистотою і неймовірною красою, а після літа залишаться лише приємні, нічим не затьмарені, спогади! Купити професійну ізраїльську косметику запрошуємо в наш інтернет-магазин.