Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Ізраїльська косметика Холі Ленд, Renew, Christina, GIGI ... Як відновити шкіру після літа

Незважаючи на те, що більшість людей знають про шкоду інтенсивного загару і тривалого перебування під активним сонцем, теорії про «здоровому засмагу» ніхто не спростовував. Тому часто після літа у косметологів спостерігається наплив клієнтів з «симптомами» після надмірного перебування під відкритим сонцем, які проявляються у вигляді зневоднення, сухості, почуття стягнутості, прояві нових пігментних плям, шалушінні, почервонінні й утворенні нових зморшок.

Дослідження доводять, що фотопошкоджена шкіра не втрачає здатність виробляти різні складові дерми (наприклад, колаген), тому час можна повернути назад і позбутися ознак фотостаріння. Тільки для того, щоб відновити шкіру обличчя після літа, потрібно неухильно дотримуватися кількох кроків.

Крок перший. Застосовувати засоби-фотопротектори, щоб зупинити подальший розвиток процесу. До таких продуктів відносяться різні креми і сироватки, які містять в собі антиоксиданти і фізичні фільтри захисту від ультрафіолету, наприклад крем-антиоксидант від Renew (Moisturizing Cream Vitamin C SPF-25). Купити крем Renew c вітаміном С запрошуємо в онлайн салон Primestyle, де для Вас оригінальні засоби ізраїльської косметики зі свіжими термінами придатності і безкоштовною доставкою в Київ, Харків, Львів та інші міста України.

Також багато позитивних відгуків отримав відновлюючий крем бренду Холі Ленд C the SUCCESS Cream. Крем глибоко зволожує шкіру і стимулює синтез колагену, повертає шкірі тонус і пружність. Спеціально підібраний склад засобу нормалізує водний баланс в клітинах шкіри і утворює захисну плівку, яка утримує вологу, перешкоджаючи її випаровуванню.

Крок другий. Під впливом ультрафіолету потовщується захисний шар шкіри (чим він товстіший, тим сухіша стає шкіра). Тому для того, щоб косметика для догляду і зволоження шкіри працювала якнайкраще і проникала якомога глибше, відновлення краще починати з пілінгу. Ця процедура допоможе позбавитися від мертвих клітин, стимулює синтез колагену і еластину (відновлюють пружність шкіри), знижує сухість і запускає обмінні процеси. Влітку можна використовувати поверхневі пілінги на основі молочної кислоти, як White Peel від Холі Ленд, ніжні ензимні пілінги (Enzyme Exfoliator від Renew) або натуральний пілінг з морськими коралами від Christina - Rose de Mer Peeling Soap. Не забувайте про захист від сонця після пілінгу. Обов'язково наносьте на шкіру сонцезахисний крем з СПФ не менш 30!

Крок третій. Щоб відновити шкіру після сонця, застосовуйте засоби з максимальною зволожуючою здатністю. Для жирної і проблемної шкіри використовувати краще креми більш легких текстур, гелі та сироватки, такі, як зволожуючий крем A-NOX Hydratant Cream від Холі Ленд або сироватку Comodex Hydrate & Restore Serum від Christina, а для сухої - кошти більш щільних текстур (Juvelast Active Day Cream бренду Холі Ленд).

Рекомендується застосовувати косметику, яка зменшує трансепідермальну втрату вологи (вода, яка проходить через епідермальний шар шкіри в навколишнє середовище). Така косметика буде містити в собі гіалуронову кислоту, екстракт алое вера, NMF, пептиди і т.д. Особливу увагу варто приділити пептидним косметичним продуктам. Оскільки пептиди прискорюють процес регенерації шкірних покривів, тим самим сповільнюючи їх в'янення. Також вони володіють потужою зволожуючою, ранозагоювальною, протизапальною та імуномодулюючою властивістю.

Високоефективну серію косметики з пептидами Nutri-Peptide пропонує бренд GIGI. У цій лінії препаратів зібрано все, що необхідно для грамотного догляду за шкірою обличчя. Це - очищуючі засоби, креми для різних типів шкіри, енергонасичуюча сироватка, маски, пілінги та інші. Ізраїльська косметика gigi з пептидами допоможе відновити шкіру обличчя і повернути їй сяйво і здоровий вигляд в найкоротші терміни.

Також для більш швидкого відновлення шкіри можна на ніч застосовувати креми з ретинолом (прискорюють оновлення рогового шару), наприклад, ALPHA-BETA & RETINOL Restoring Cream бренду Холі Ленд. Якщо Ви не впевнені чи підійде вашій шкірі відновлюючий крем з ретинолом, в онлайн салоні Праймстайл можна купити пробники Холі Ленд і спробувати його в малій кількості.

Щоб відновлення шкіри обличчя після літа було максимально швидким і ефективним, подбайте про неї вчасно: користуйтеся сонцезахисними кремами, не перебуваєте на сонці в години його найбільшої активності, пийте достатньо води. І тоді шкіра буде радувати свіжим виглядом і рівною засмагою, а після літа залишаться лише приємні спогади, які збережуться до наступної незабутнього відпустки.