Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Ізраїльська косметика Kart

Ізраїльська косметика Kart вже близько двадцяти років тому заслужила визнання і стала однією з улюблених марок косметологів-професіоналів. Компанія Kart Cosmetics з 1993 року займається різними науковими дослідженнями і розробками, а також намагається втілити на виробництві свої відкриття в реальність і отримати косметику високої якості.

Спеціалістамі Kart Cosmetics традиційно приділяється велика увага новітнім технологіям і високоякісним інгредієнтам. Професійна команда працює під керівництвом Фані Бен-Амі, яка є не тільки засновницею марки, але і визнаним фахівцем світового рівня.

Свою освіту Фані Бен-Амі отримувала в двох університетах: у Бар-Ілан і Тель-Авіві, потім вона переймала досвід кращих косметологів світу і удосконалювала свої знання, при цьому спеціалізуючись на виникаючі проблеми з жирною шкірою і акне. Кожне з засобів косметики Kart є результатом довгої роботи, а також численних досліджень, які дозволяють знаходити косметологам нестандартні та цікаві рішення, що дозволяють добитися максимальної ефективності при косметологічних проблемах.

Крім того, насичені формули допомагають значно заощадити, тому деякі процедури по догляду мають низьку собівартість. До таких процедур можна віднести: гарячу чистку обличчя, безголкового і безін'єкційна мезотерапию, кислотно-ферментний пілінг, бамбуковий і літній оцтовий пілінг, а також пілінг Ембліка.

Головною перевагою препаратів Kart Cosmetics є натуральні ефективні інгредієнти! Основу косметики Kart складають органічні рослинні компоненти: м'якоть помідорів, огірків, яблук, абрикосів, персиків, лимонів, винограду, папайї.

В даний час став дуже популярний безпечний необрізної педикюр Kart, що дозволяє буквально створити чарівництво за допомогою фруктових кислот. Дана процедура вирішує складні проблеми нігтів і шкіри стоп, не вдаючись при цьому до розпарювання. Вона може допомогти при врослому нігті, мікозах і діабетичної стопи. Педикюр від марки Kart ідеально підходить для чоловіків і підлітків. Його використання можливе при вагітності.

Завдяки тому, що основна лінійка продукції Kart надає комплексну дію на шкіру, можна скласти програму для кожної людини з урахуванням її індивідуальних особливостей. На сьогоднішній день деякі препарати цієї ізраїльської косметики не мають аналогів у світі, тому вони незамінні у вирішенні певного роду специфічних дерматологічних проблем. Косметичні препарати ізраїльської косметики Kart, призначені для домашнього догляду, здатні стати ідеальним доповненням до різних салонних процедурх, при цьому продовжуючи їх естетичний і оздоровлюючий ефект ...