Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Ізраїльська косметика Renew - професійний догляд за областю навколо очей в домашніх умовах

Якщо очі - це дзеркало душі, то шкіра навколо них - це огранка, яка може легко видати справжній вік. Але, якщо вчасно забезпечити цій делікатній області правильний догляд, тоді молодість можна продовжити ще на довгі роки.

Перш, ніж почати вивчати етапи догляду за періорбітальною зоною, потрібно розібратися в її особливостях.

1. Товщина шкірних покривів області навколо очей становить всього лише 0,5 мм.

2. На ній практично відсутні потові і сальні залози.

3. Вона практично позбавлена рятівного колагену і жирового прошарку.

Також на зону навколо очей негативно впливає ряд агресивних чинників навколишнього середовища і способу життя. А саме:

• тривале перебування перед екраном монітора;

• хронічне недосипання, втома;

• тривале перебування під активним сонцем;

• агресивні компоненти, що входять до складу косметичних препаратів для зони навколо очей;

• шкідливі звички (куріння, алкоголь).

Через те, що шкіра навколо очей має такі особливості і на неї впливає великий ряд негативних факторів, епідерміс цієї делікатної зони так потребує правильного щоденного догляду.

Особливості догляду за областю навколо очей

Оскільки шкіра в цій делікатній зоні раніше піддається старінню, доглядати за нею можна починати вже з 18 років. Шкіра в такому віці ще молода і сама може справлятися з багатьма покладеними на неї функціями, тому в 18 років її потрібно просто регулярно очищати і зволожувати. А вже з 25 років шкіра періоріитальної зони вимагає ретельного догляду, що включає в себе застосування різних сироваток, пілінгів, масок і поживних кремів.

Як і шкіра всього обличчя, область навколо очей потребує регулярного очищення. Демакіяж потрібно проводити щодня. З цими завданнями добре впорається очищуючий лосьйон від Renew - Gentle Eye & Lip Make-up Remover. Засіб швидко і повністю розчиняє макіяж, пом'якшує шкіру, чудово підходить для зняття втоми з очей при роботі з комп'ютером.

Іноді, щоб поліпшити відновлювальні можливості шкіри, потрібно проводити пілінги. Через те, що шкіра області навколо очей є          особливо делікатною, пілінг даної зони краще проводити дуже акуратно. М'який, неагресивний лікувальний і профілактичний вплив надає комплексний пілінг Renew Eye Complex Peeling, що дозволить Вам не випадати з активного життя в період курсу лікування. Цей засіб можна купити в нашому онлайн-салоні Primestyle. Eye Complex Peeling встиг отримати багато позитивних відгуків від клієнтів, які вже встигли ним скористуватися.

Основним етапом правильного догляду за областю навколо очей є добре зволоження та живлення. Цей етап необхідний для відновлення ліпідного балансу шкіри. Також це важливий захід для позбавлення і запобігання появи «гусячих лапок». Тут бренд Renew пропонує скористатися підтягуючою сироваткою, комплексним гелем або кремом для області навколо очей серії Golden Age - Eye Contour Cream.

Щоб досягти максимально глибокого живлення та зволоження застосовуйте два рази в тиждень живильну маску Renew Eye Complex Mask. Вона створена для вирішення вікових проблем шкіри навколо очей, ідеальна профілактика раннього старіння. Маска Eye Complex Mask знімає набряклість, активізує кровообіг, живить шкіру, а також покращує вироблення колагену.

За весь час існування бренду, професійна ізраїльська косметика Renew отримала багато позитивних відгуків і прихильність багатьох фахівців і їх клієнтів.

ля того, щоб отримати більш детальну інформацію про бренд і лінії про догляд за областю навколо очей зокрема, запрошуємо відвідати інтернет-магазин професійної ізраїльської косметики Primestyle, де досвідчені менеджери дадуть вичерпну інформацію і допоможуть вибрати засоби, які підходять саме Вам.

Бажаємо приємних покупок! Будьте завжди чарівні!