Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Guam: антицелюлітні засоби для краси вашого тіла

На жаль, проблема целюліту сьогодні знайома багатьом жінкам. Від цієї напасті страждають як жінки «в тілі», так і стрункі молодиці. Що робити, якщо регулярні фізичні навантаження і виснажливі дієти не приносять результат, а ви все ще бачите у відображенні дзеркала «апельсинову кірку»? На допомогу прийдуть високоякісні косметичні засоби по боротьбі з целюлітом - антицелюлітна косметика Guam.

Історія розвитку марки Guam почалася в 1986 році, коли її творець, Егідія Сієна, подорожуючи морем, натрапив на рибальське селище, жителі якого багато років використовували водорості для лікування і підтримки краси. Зацікавившись цим відкриттям, Сієна поставив справу на науковий рівень. У лабораторії Інституту глибоководних досліджень LACOTE (Італія) провели аналіз корисних властивостей різних видів водоростей. Результати досліджень лягли в основу виробництва косметики Guam.

  Типи целюліту і методи боротьби з ними

Медики і косметологи виділяють чотири типи целюліту.

Твердий целюліт, як правило, характерний для молодих жінок, коли прояви апельсинової кірки видно тільки при стисканні проблемних зон руками. Неприємною особливістю цього типу целюліту є наявність розтяжок на шкірі.

М'який целюліт вже видно неозброєним оком - шкіра в'яла, атонічна. Спостерігається у жінок після 40.

Набряклий целюліт характеризується застоєм рідини в тканинах, в результаті чого відзначається набряки і важкість у ногах. Через набряклості збільшуються обсяги стегон, живота і сідниць.

Найчастіше можна зустріти змішаний (або дифузний) целюліт - це комбінація декількох, перерахованих вище типів.

Антицелюлітні засоби Guam розділені на лінії, кожна з яких спрямована на вирішення конкретного завдання. Так, для усунення набряклості виробляються засоби лінії DREN; для боротьби з апельсиновою кіркою - антицелюлітні маски з морськими водоростями; для підвищення тонусу шкіри - підтягуюючі креми і маски з лінії для тіла. Є спеціальні засоби від розтяжок, скраби на основі морської солі, сіль-гелі для очищення тіла.

В інтернет магазині Primestyle.com.ua представлений весь асортимент засобів Guam з докладним описом препаратів, спрямованістю дії і способом застосування, тому підібрати індивідуальний антицелюлітний догляд не складе труднощів.

 

  Активні інгредієнти антицеллюлитной косметики Guam

Подрібнені водорості Guam входять до складу всіх продуктів, що пропонуються маркою. Вони містять цінні макро і мікроелементи, які миттєво проникають крізь епідерміс і засвоюються шкірою. Морська вода володіє осмотичною здатністю забирати зайву рідину з тканини, завдяки чому косметика Guam ефективна не тільки проти проявів целюліту на шкірі, але і зменшує набряклість.

Збалансована формула антицелюлітних засобів Guam містить каолін, протеїни, олії і рослинні екстракти, які посилюють дію морських водоростей:

- Каолінова глина покращує проникність активних інгредієнтів масок і кремів у глибокі шари шкіри, зв'язує токсини і шлаки, виводить їх з організму. Крім того, мінеральні солі та мікроелементи, що входять до складу каоліну, нейтралізують дію вільних радикалів, запобігаючи передчасному старінню шкіри;

- Рослинні компоненти: екстракт плюща має виражену тонізуючу дію, а екстракт кінського каштана стимулює вироблення колагену і еластину. Шкіра підтягується, відновлюється, стає більш пружною і рівною. Екстракт плюща доданий в усі косметичні засоби з дренажним ефектом - Guam DREN. Це пов'язано зі здатністю плюща оптимізувати мікроциркуляцію в тканинах і виводити зайву рідину. Дренажний ефект кремів і масок DREN дозволяє позбавиться від тяжкості в ногах, набряклості; зменшує обсяги тіла в проблемних зонах - стегнах, області талії, сідницях;

- Рослинні олії: ефірні олії материнки і лимона мають протизапальну і липолитину дію. Вони розщеплюють жири, зменшують жирові бляшки і запобігають утворенню нових, пом'якшують шкіру, підвищують її еластичність, насичують шкіру вітамінами С, А, Е, нейтралізують дію вільних радикалів. Зайві сантиметри в області талії, стегон і сідниць буквально тануть на очах;

- Ментол забезпечує почуття приємної прохолоди після нанесення засобу, зміцнює і тонізує шкіру.

Якщо ви помітили прояв целюліту на вашій шкірі - не впадайте у відчай! Використовуючи в комплексі антицелюлітні засоби Guam, поєднуючи їх зі здоровою дієтою і регулярними тренуваннями в спортзалі, ви неодмінно поборете целюліт і ваше тіло буде досконалим!

Читайте також: Christina Chateau de Beaute: екстракти винограду в боротьбі за молодість шкіри