Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Професійний весняний догляд за шкірою

Весна вже скоро! З настанням перших теплих днів кожна жінка хоче виглядати по-особливому свіжо і привабливо. І почати потрібно з відновлення шкіри. Щоб відновити шкіру після зимових холодів і зневоднення необхідний комплексний підхід. Які ж косметичні процедури рекомендовані у весняний період, а від яких слід відмовитися? Про це і розповість наша стаття.

Здорове сяйво шкіри

Найкращим рішенням для оновлення та омолодження шкіри буде хімічний пілінг обличчя. Цю процедуру може провести досвідчений косметолог у салоні. Для цього на очищену шкіру тонким шаром наносять пілінг, витримують 10-20 хвилин в залежності від складу препарату, і видаляють за допомогою води або спеціального лосьйону, що нейтралізує дію кислот. Найменш травматичним буде пілінг на основі фруктових кислот. До його складу, як правило, включають цілий комплекс альфа- і бета-гідроксикислот, що мають різноспрямовану дію і підсилюють дію один одного. Гліколева кислота глибоко проникне в шкіру і усуне гиперпигментацию, молочна відлущить ороговілі клітини епідермісу і добре зволожить, яблучна простимулює зростання нових молодих клітин, винна вирівняє відтінок шкіри, лимонна відбілить, надасть антиоксидантний і бактерицидний ефект.

Процедуру пілінгу можна провести і в домашніх умовах. Уважно поставтеся до вибору засобу. Професійна ізраїльська косметика пропонує величезний вибір пілінгів, в складі яких ви знайдете кислоти, ензими або ретинол. Навесні краще користуватися поверхневими пілінгами, а серединні залишити на осінь, коли сонце вже на так активно. Так, для домашнього пілінгу підійде Holy Land White Peel, що містить молочну кислоту, Christina Peeling Gommage з вітаміном Е для всіх типів шкіри, ензимний Renew Enzyme Exfoliator, підходить навіть для чутливої ​​шкіри. Всі вони діють м'яко, але ефективно, не викликають активного лущення, подразнення і почервоніння шкіри. Після процедури не забувайте наносити сонцезахисний крем, який збереже оновлену шкіру від впливу ультрафіолету.

Відновлення шкіри

Взимку шкіра піддається стресу з боку холодного вітру, вуличної вогкості і сухого повітря опалювальних приміщень. Шкіра обвітрюється, пошкоджується, порушується цілісність покриву. Відновити шкіру допоможуть живильні маски. Професійні маски для обличчя засновані на натуральних природних компонентах, які проникають в глибокі шари шкіри, відновлюючи і насичуючи необхідними вітамінами і мікроелементами. До складу живильних масок включають:

- Морський колаген зволожує і омолоджує шкіру обличчя, робить її більш пружною і стійкою до зовнішнього впливу;

- Рослинні екстракти витамінізуют шкіру, нормалізують вироблення себума, оздоровлюють, усувають мікропошкодження, зміцнюють дермальний шар;

- Цінні олії надають виражену живильну і антиоксидантну дію, сприяють відновленню ліпідного бар'єру;

- Екстракти плаценти підтягують шкіру, надають їй здорове сяйво, усувають тьмяний колір обличчя;

- Косметична грязь сприяє регенерації епідермісу, очищає і звужує пори, матує;

- Спеціальні інгредієнти-провідники, які допомагають активним компонентам досягти глибоких шарів шкіри.

У домашніх умовах живильні маски слід застосовувати 1-2 рази на тиждень в залежності від потреб шкіри. Добре зарекомендували себе Christina Wish Deep Nourishing Mask з оліями ши, авокадо і вітаміном А, Holy Land Phytomide Nourishing Mask з рослинними оліями і ненасиченими жирними кислотами, осветлююча Onmacabim VC Line Nourishing Skin Mask з вітаміном С, що омолоджує Q10 coenzyme Energizer Mask з антиоксидантним захистом.

Активне зволоження шкіри

Весна - саме час поповнити арсенал засобів по догляду за обличчям хорошим зволожуючим кремом. Наносити його можна з ранку, ввечері ж використовувати живильний або антивіковий крем з більш насиченою текстурою. При виборі зволожуючого крему уважно читайте склад. Ефективними зволожувачами є гіалуронова кислота, гліцерин, сквален, протеїни сої та пшениці, гідролізований еластин, сечовина, вітамін Е.

У кожного виробника професійної ізраїльської косметики є своя лінія засобів для зволоження шкіри. Так, Holy Land радить скористатися препаратами із серії Vitalise, основу яких складає гіалуронова кислота, Anna Lotan пропонує на вибір засоби з серій Liquid Gold і Renova, а GIGI - лінію препаратів для збезводненої шкіри Collagen Elastin. Вибір за вами!

Читайте також: Як позбутися зморшок?