Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до акцій

Акції

28/05/2014
Професійна косметика Анна Лотан

Професійна косметика Anna Lotan - це, в першу чергу, натуральна, лікувальна, відновлююча косметика, відома у всьому світі.

Косметичні лінії Anna Lotan, створені на базі наукових і патентних розробок, які гідно оцінило безліч косметологів. Лабораторія і фабрика Anna Lotan є одним з найбільших виробництв в Ізраїлі.

Засновниця компанії Анна Лотан є учений зі світовим ім'ям, завдяки колосальному досвіду (більше 50 років) і професіоналізму, вдалося створити одну з найвідоміших салонних марок косметики. Анна так само є засновником першої в Ізраїлі школи косметології, провідним експертом в області косметології і володарем безлічі патентів. Так само Анна Лотан відома в усьому світі, завдяки своїм методикам лікування проблемної шкіри.

У 70 -х роках минулого століття Анна створила власну лабораторію, в якій проводилися дослідження і розробка косметичних препаратів, в основі яких - рослинні екстракти Мертвого моря. Саме тоді й зародилася торгова марка «Anna Lotan Ltd .». Спочатку препарати компанії користуються популярністю у фахівців в області косметології і звичайних клієнтів в США , Канаді , Австралії та країнах Європи. А, починаючи з 1995 року, косметика Anna Lotan виходить на російський та Український ринок.

Сьогодні натуральна косметика Anna Lotan - це навіть не тренд, а необхідність!