Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок

Політика конфіденційності

 Політика конфіденційності

 

Даний документ «Політика конфіденційності» (далі – за текстом – «Політика») є правилами використання сайтом - primestyle.com.ua (далі – Оператор) персональної інформації Користувача, яку Оператор, включаючи всіх осіб, що входять до однієї групи з Оператором, можуть отримати про Користувача під час використання ним будь-якого з сайтів, сервісів, служб, програм, продуктів чи послуг Оператора (далі – Сайт) та в ході виконання Оператором будь-яких угод та договорів з Користувачем. Згода Користувача з Політикою, виражене їм у межах відносин із однією з перелічених осіб, поширюється попри всі інші перелічені особи.

Використання Сайту означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою та зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації; у разі незгоди з цими умовами Користувач повинен утриматися від використання Сайту.

1 Загальні положення

1.1. Справжню політику обробки персональних даних складено відповідно до вимог закону України "Про захист персональних даних". Цей Закон регулює відносини, пов'язані із захистом персональних даних при їх обробці, та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних primestyle.com.ua (далі – Оператор).

1.2. Оператор ставить своєю найважливішою метою та умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини та громадянина при обробці його персональних даних, у тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю.

1.3. Оператор має право вносити зміни до цієї Політики. Під час внесення змін до заголовка Політики вказується дата останнього оновлення редакції. Нова редакція Політики набирає чинності з її розміщення на сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики.

1.4. До цієї Політики, включаючи тлумачення її положень та порядок прийняття, виконання, зміни та припинення, підлягає застосуванню законодавство України.

2. Персональна інформація Користувачів, яку опрацьовує Сайт

2.1. Під персональною інформацією у цій Політиці розуміється:

2.1.1.інформація, що надається Користувачем самостійно при реєстрації (створенні облікового запису) або в процесі використання Сайту, включаючи персональні дані Користувача. Обов'язкова для надання Сайтом інформація позначена спеціальним чином. Інша інформація надається Користувачем на його розсуд;

2.1.2.дані, що передаються в автоматичному режимі Сайту в процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреси, даних файлів cookie, інформації про браузер Користувача (або іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до Сайту), технічні характеристики обладнання та програмного забезпечення, що використовуються Користувачем, дата та час доступу до Сайту, адреси сторінок, що запитуються, та інша подібна інформація;

2.1.3. інша інформація про Користувача, обробка якого передбачена умовами використання Сайту.

2.2. Ця Політика застосовується лише до інформації, що обробляється під час використання Сайту. Сайт не контролює та не несе відповідальності за обробку інформації сайтами третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на Сайті.

2.3. Сайт не перевіряє достовірність персональної інформації, яку надає Користувач, і не має можливості оцінювати його дієздатність.

3. Цілі обробки персональної інформації

3.1. Сайт збирає та зберігає лише ту персональну інформацію, яка необхідна для надання сервісів або виконання угод та договорів із Користувачем, за винятком випадків, коли законодавством передбачено обов'язкове зберігання персональної інформації протягом визначеного законом строку.

3.2 Оператор має право надсилати Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Користувач завжди може відмовитись від отримання інформаційних повідомлень. Знеособлені дані Користувачів, які збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії Користувачів на сайті, покращення якості сайту та його змісту.

4. Порядок збирання, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних

4.1. Безпека персональних даних, що обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних та технічних заходів, необхідних для виконання у повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

4.2. Оператор забезпечує збереження персональних даних та вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб. Персональні дані Користувача ніколи, за жодних умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних із виконанням чинного законодавства. У разі виявлення неточностей у персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно шляхом надсилання Оператору повідомлення на адресу електронної пошти primestyle.com.ua@ukr.net. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може у будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, надіславши Оператору повідомлення через електронну пошту на електронну адресу Оператора primestyle.com.ua@ukr.net.

5. Обробка персональної інформації за допомогою файлів Cookie та лічильників

5.1. Файли cookie, що передаються Сайтом обладнання Користувача та обладнання Користувача Сайту, можуть використовуватися Сайтом для надання Користувачеві персоналізованих сервісів, для таргетування реклами, яка показується Користувачеві, у статистичних та дослідницьких цілях, а також для покращення Сайту.

5.2. Користувач усвідомлює, що обладнання та програмне забезпечення, що використовуються ним для відвідування сайтів в мережі інтернет, можуть мати функцію заборони операцій з файлами cookie (для будь-яких сайтів або для певних сайтів), а також видалення раніше отриманих файлів cookie.

5.3. Гугл має право встановити, що надання певного сервісу або послуги можливе лише за умови, що прийом та отримання файлів cookie дозволені Користувачем.

5.4. Структура файлу cookie, його зміст та технічні параметри визначаються Сайтом та можуть змінюватися без попереднього повідомлення Користувача.

5.5. Лічильники, розміщені Сайтом, можуть використовуватися для аналізу файлів cookie Користувача, для збирання та обробки статистичної інформації про використання Сайту, а також для забезпечення працездатності Сайту в цілому або їх окремих функцій, зокрема. Технічні параметри роботи лічильників визначаються Сайтом та можуть змінюватись без попереднього повідомлення Користувача.

6. Захист персональної інформації Користувача

6.1. Сайт вживає необхідних та достатніх організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб.

7. Заключні положення

7.1. Всі пропозиції, питання, запити та інші звернення щодо цієї Політики та використання своїх персональних даних Користувач має право надсилати Сайту за адресою електронної пошти: primestyle.com.ua@ukr.net