Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок

Статті

Серія Line Repair від Christina – ефективне відновлення шкіри

Oоб жінки завжди мали здорову, сяючу та красиву шкіру, спеціалісти ізраїльського бренду Christina створили нову серію під назвою Line Repair, всі засоби якої позбавляють від симптомів та проявів втрати життєвих сил та краси шкіри. Після застосування косметики Christina серії Line Repair шкіра матиме гладкий, відновлений та сяючий вигляд.

Зимовий догляд з косметикою Холі Ленд

Зима – це період непростих випробувань для шкіри обличчя. Тому зима – це саме той час, коли необхідно переглянути щоденну бьюті рутину та замінити засоби догляду на ті, які найкраще відповідають зимовому сезону. В цій статті мова піде про професійну ізраїльську косметику Холі Ленд.

Чистка обличчя з косметикою Холі Ленд

Очистити шкіру, покращити її стан, надати їй гладкості, шовковистості та привабливого вигляду допоможе нетравматична чистка обличчя. Cуттєво покращити стан шкіри можна за допомогою делікатної чистки обличчя в домашніх умовах з ізраїльською косметикою Холі Ленд.

Ізраїльська та німецька косметика - професійний догляд за чоловічою шкірою

Чоловіки, як і жінки, завжди хочуть мати доглянутий вигляд. Але часто вони самі нехтують правилами щоденного догляду за обличчям. Тому, щоб зберегти красу та молодість чоловічої шкіри, до її догляду потрібно ставитись з особливою серйозністю

Осінній догляд за шкірою обличчя з професійною косметикою

Тепла осінь – найкращий час для відновлення здорового вигляду обличчя. А професійна косметика із Ізраїлю допоможе зробити цей процес максимально комфортним та ефективним.

Ампули від Dr. Spiller – еліксир здоров’я для шкіри

Одними із інноваційних та високоефективних засобів додаткового догляду за шкірою обличчя є ампули німецького бренду-виробника професійної косметики Dr. Spiller.

Косметика Gestil – професійний догляд за волоссям із Італії

Професійна косметика Gestil вже понад 20 років доводить свою ефективність в догляді за волоссям. Серед широкого асортименту бренду можна знайти шампунь від сухої та жирної лупи, шампуні для щоденного застосування при регулярних заняттях спортом, для відновлення волосся та проти випадіння з кофеїном.

Переваги використання професійної косметики із Ізраїлю

Професійна ізраїльська косметика має ряд переваг і може задовольнити потреби кожної жінки, оскільки вона може впоратися з будь-яким недоліком шкіри.

Сонцезахисні креми і SPF. Що потрібно знати про їх використання?

Можна вважати, що сонячний сезон вже в розпалі. Тому потрібно пам’ятати про обов’язкове використання сонцезахисних кремів (санскрінів) або засобів, які містять в своєму складі SPF.

Весняний догляд за шкірою обличчя з професійною ізраїльською косметикою

Навесні потрібно відновити шкіру та дещо відкоригувати вміст своїх косметичок. В даному випадку професійна ізраїльська косметика буде в нагоді. Оскільки її якість не викликає сумнівів, а завдяки широкому вибору засобів вдасться підібрати ідеальний догляд для будь-якого типу шкіри.