Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Alissa Beaute - найкраща косметика з Італії

Із стрімким прогресом сфери косметології зросли і вимоги жінок до якості косметичних засобів. Зараз при їх виборі представниці прекрасної статі звертають увагу на легкість консистенції, високу ефективність, натуральність та екологічність доглядової косметики.

Всім цим вимогам відповідає косметика італійського бренду зі світовим ім'ям Alissa Beaute.

Бренд Alissa Beaute був заснований більше 25 років тому Джуліано Браво в Італії, який перейняв захоплення красивою та здоровою шкірою від своєї тітки Аліси (її ім'я стало частиною назви бренду). Його тітка Аліса ще під час Другої світової війни створювала дієву натуральну косметику.

На сьогоднішній день компанія має два основних центри:

• GestaltS.p.A - головна компанія, розташована недалеко від Мілана, до складу якої входять дослідні лабораторії, виробничі активи та бізнес-центр;

• ItalyStyleLineaL.t.d. - дочірня компанія (знаходиться в Празі), яка кероує відділами маркетингу та продажів, на її базі розташовується логістичний і освітній центри.

Відмінною рисою засобів Alissa Beaute є їх максимальна натуральність, що підкріплюється інноваційними технологіями, висока ефективність і унікальність складів та формул. Також в формулах засобів абсолютно відсутні силікони, синтетичні воски, барвники, сульфати. Косметика Alissa Beaute не тестується на тваринах!

Ще до переваг косметики бренду відносяться пролонгований ефект, відсутність ароматів, легкі текстури засобів, які не залишають жирного блиску, креми Alissa Beaute є ідеальною базою під макіяж.

Основою абсолютно всієї дермакосметікі Alissa Beaute є арганова та мигдальна олія, олії з насіння дерева ши та рисових висівок. Така основа підкріплюється активною дією різних рослинних екстрактів (женьшеню, гамамелісу, трегалози, спіруліни, тамаринду й інших) та інноваційних технологій (в косметиці бренду використовуються фітоестрогени з сої, пептидний комплекс MATRIXYL 3000, гексапептіди, зантоксіл (ефект ботокса), гіалуронова кислота, амінокислоти та інші).

Таке поєднання високоефективних компонентів, які працюють в синергії, дає неперевершений результат у вигляді глибокого зволоження, зменшення кількості та глибини зморшок, звуження пор, омолодження, відновлення і освітлення шкіри.

Серії дермакосметики Alissa Beaute пропонують активний догляд для вирішення проблем будь-якого типу шкіри - тому в інтернет магазині професійної косметики Праймстайл Ви зможете вибрати косметику, яка підходить саме Вам.

Косметика Alissa Beaute представлена такими серія: Aqua Sense, Bio Active, Delicate, Essential, Eye Care, Longevity, Man, Perfection, Pure Skin, Platinum, Whitening.

Подаруйте собі якісний догляд за допомогою кращої косметики Alissa Beaute з Італії!