Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Антиоксиданти в ізраїльській косметиці Renew

Серед широкого розмаїття корисних косметичних компонентів особливе місце займають антиоксиданти. Раніше вони застосовувалися тільки в антивікових засобах, але сьогодні стало відомо, що ці речовини можуть впоратися практично з будь-якою проблемою шкіри різного віку.

Тут відразу ж виникає питання, що ж це за такі чарівні компоненти, які можуть позбавити шкіру від будь-якого недоліку.

Антиоксиданти - це речовини-антагоністи (нейтралізують дію) вільних радикалів. Вільні радикали - молекули кисню без електрона. Вони забирають електрон у здорових клітин, чим завдають їм непоправної шкоди - шкіра тьмяніє, стає нездоровою на вигляд, на ній утворюються зморшки. Вільні радикали впливають на шкірні покриви з навколишнього середовища і виникають по ряду причин. Так само як стрес, неправильне харчування, шкідливі звички, дія ультрафіолету і забрудненість повітря. Вільні радикали - одна з головних причин передчасного старіння шкіри.

Антиоксиданти існують для того, щоб нейтралізувати згубну дію вільних радикалів і відновити пошкоджені клітини. Ці речовини синтезуються людським організмом, але з урахуванням сучасної екології та ритму життя, їх не вистачає. Тому антиоксиданти отримують з продуктів, різних добавок і, звичайно ж, косметичних препаратів.

Одним з найдієвіших, вивчених і популярних антиоксидантів, є вітамін С. Крім того, що вітамін молодості чудово нейтралізує дію вільних радикалів, він ще і покращує вироблення колагену і еластину (в результаті, поліпшується пружність шкіри і розгладжуються зморшки), освітлює пігментні плями, сприяє утворенню вітаміну Е, лікує акне і позбавляє від пост акне, допомагає впоратися з куперозом.

Виходячи з усіх корисних властивостей антиоксидантів і вітаміну С зокрема, не дивно, чому бренд Renew створив цілу лінію антивікової косметики Vitamin C, ключовим компонентом якої є стійкі форми цього вітаміну (аскорбіл пальмітат, аскорбіл тетраізопалмітат і ін.).

Косметика Renew c вітаміном С представлена високоефективними засобами, за допомогою яких можна легко забезпечити базовий антивіковий догляд.

Делікатна пінка Renew Gentle Foam Vitamin C добре очищує шкіру, видаляє бруд, надлишки жиру і макіяж без агресивних компонентів, які сушать і подразнюють шкіру. Засіб зберігає оптимальний рівень зволоженості, дарує відчуття свіжості і чистоти на довгий час.

Далі на очищену шкіру можна нанести антивікову сироватку Age Reverse Serum Vitamin C. Існує думка, що вітамін С краще всього працює саме в них.

Прекрасним рішенням на день буде зволожуючий крем Moisturizing Cream Vitamin C SPF-25. Це засіб отримав багато позитивних відгуків за свою ефективність. Крем має нежирну текстуру, легко всмоктується, має пролонговану дію. Moisturizing Cream Vitamin C SPF-25 добре заспокоює, ефективно зволожує і відновлює шкіру, захищає її від вільних радикалів, розгладжує зморшки і запобігає появі нових. Також усуває небажану пігментацію, застосовується для боротьби з куперозом.

Вночі або в холодну пору року можна скористатися живильним кремом Renew Age Reverse Cream Vitamin C. Крем добре оновлює шкіру, надає їй молодість і зменшує ознаки старіння (нерівний тон, знебарвлення, розгладжує зморшки). Також засіб позбавляє шкіру від пошкоджень, викликаних негативним впливом ультрафіолету і навколишнього середовища.

Подаруйте собі красу і молодість шкіри з професійною косметикою Renew, купити яку можна в онлайн салоні Праймстайл.