Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Азулен в ізраїльській косметиці

У нинішній час стрімкого прогресу косметологічна галузь також не стоїть на місці. Для створення ефективних засобів для догляду за обличчям з кожним днем розробляються і відкриваються все більше нових, інноваційних компонентів. Навряд чи знайдеться жінка, яка не чула про гіалуронову кислоту, пептиди, колаген, АНА-кислоти, коензим Q10. У цій статті піде мова про не настільки відомой серед звичайних споживачів, але не менш ефективний компонент - азулен.

Азулен (від ісп. Аzul - синій) - це ненасичений вуглеводень, особливо велика концентрація якого міститься в ромашці, полину, валеріані, деревію, звіробою і гваяковому дереві. Ця речовина є рідиною темно-синього кольору. В живих рослинах азулен практично відсутній, але в них є проазулен (кессіловий спирт). З нього і добувають азулен шляхом перегонки екстрактів рослин з водяною парою.

Вперше азулен було синтезовано ще в IX столітті, але тоді йому не надали особливого значення. Другий раз ця речовина була виявлена в 1863 році відомим парфумером Септімусом П'єсс в екстрактах деревію і полину. Тоді вона і отримала свою назву. І лише через кілька десятиліть швейцарський хімік Леопольд (Лавослав) Ружичка провів повний синтез азулена і дав йому повний опис. Також Леопольд Ружичка виявив, що темно-синій вуглеводень ефективний при роботі в синергії з пептидами.

У косметиці часто використовують азулен, синтезований з ромашки. Ця речовина – дуже цінна своїми корисними функціями, які діють на шкіру обличчя. Азулен володіє протизапальною, відновлюючою, заспокійливою, зволожуючою, антисептичною та антибактеріальною властивостями. Також він нормалізує роботу сальних залоз, прискорює регенеративні процеси в шкірі, заспокоює її, знімає свербіж, подразнення і почервоніння, запобігає розширенню судин. Азулен - гіпоалергенний, тому він застосовується навіть в дитячій косметиці. Косметика, основним компонентом якої є азулен, підходить для всіх типів шкіри, але особливо ефективна вона при лікуванні вугрового висипу і для догляду за сухою, чутливою, подразенною шкірою. Також засоби з цією чарівною речовиною гарні для шкірних покривів, які схильні до алергічних реакцій.

Завдяки великому списку корисних властивостей, спектр застосування азулена дуже широкий. Його застосовують в зубних пастах, засобах для гоління і після нього. Він входить до складу препаратів для догляду за шкірою голови і волоссям.

Що стосується шкіри обличчя, цей синій вуглеводень входить до складу засобів для догляду за жирною і проблемною шкірою, схильною до висипань. У цьому випадку видно на обличчя його антибактеріальну, антисептичну і протизапальну властивості. Завдяки його здатності запобігати розширення дрібних судин, азулен застосовується для лікування купероза. Також він незамінний в постпілінговому догляді. Але, особливо часто він входить до складу засобів для чутливої, сухої і подразненої шкіри. В цьому випадку він є хорошим зволожувачем, знімає роздратування і почервоніння, заспокоює шкіру, а також сприяє якнайшвидшому її відновленню.

Виходячи з перерахованих вище достоїнств, не дивно, чому відомі бренди-виробники професійної ізраїльської косметики беруть азулен за основу своїх препаратів і ліній в цілому.

Так, бренд CHRISTINA випускає азуленовий мило-гель Fresh Azulene Cleansing Gel, яке підходить шкірі будь-якого типу і віку (від 20 років). Мило ніжно очищає шкіру від забруднень, пом'якшує і усуває різні подразнення, такі як свербіж і лущення.

Також багато позитивних відгуків отримав зволожуючий крем CHRISTINA Elastin Collagen Azulene Moisture Cream. Завдяки азулену, який входить до його складу, крем надає активну протизапальну дію, усуває сухість, лущення і подразнення.

Без уваги не можна залишити серію препаратів бренду Холі Ленд під однойменною назвою AZULENE. Ця лінія розроблена для догляду за чутливою шкірою. Засоби AZULENE призначені для того, щоб заспокоїти роздратовану шкіру, прибрати лущення і сухість з сухої шкіри. Вся косметика лінії зменшує запалення, підвищує швидкість загоєння ушкоджень і стимулює регенеративні функції епідермісу.

Особливою популярністю серед засобів лінії користуються лосьйон для обличчя AZULENE Lotion. Він дбайливо видаляє залишки очищувальних засобів і готує шкіру до нанесення відповідного крему. AZULENE Lotion - це рідина синього кольору, що володіє протизапальними, протиалергічними, зволожуючими і освіжаючими властивостями. Підходить для будь-якого типу шкіри.

Також варто звернути увагу на поживний крем AZULENE Cream. Це - чарівний засіб для сухої, гіперчутливої, схильної до подразнень шкіри. Крем знімає подразнення, забезпечує глибоке живлення і зволоження шкіри. AZULENE Cream знімає алергічні реакції і попереджає появу нових.

А поживна маска Холі Ленд AZULENE Mask вирівнює структуру і колір шкіри. Також маска ефективно бореться з подразненнями та почервоніннями, нормалізує роботу капілярів, тим самим зменшуючи прояв купероза. AZULENE Mask захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Після застосування засобів з азуленом суха і чутлива шкіра заспокоїться, знімуться роздратування, почервоніння. Шкіра знову засяє здоров'ям і свіжістю.

Купити косметику Holy Land і CHRISTINA з азуленом запрошуємо в інтернет магазин Primestyle, де доставка здійснюється по всій Україні. В онлайн салоні для Вас завжди тільки оригінальна продукція з хорошими термінами придатності. Також Primestyle проводить різні акції, включаючи знижки на улюблені бренди до свята 8 березня.

Встигніть оформити замовлення зараз за вигідною ціною, щоб зустріти 8 березня оновленою і ще красивішою !