Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Чистка шкіри обличчя за допомогою косметики Holy Land

 Приваблива шкіра - це насамперед чиста шкіра. Вона бархатиста, свіжа і рівна, за нею так приємно доглядати.

Відомо, що сальні залози постійно виділяють себум, який необхідний для пом'якшення дерми. Поряд з цим, змішуючись з потім, атмосферним пилом, засобами макіяжу і роговими лусочками, виділення сальних проток осідають на поверхні шкіри і забивають пори. При недостатньому догляді шкіра стає тьмяною, на ній утворюються небажані висипання, підшкірні ущільнення та інші недоліки.

Для того, щоб шкіра була здорова і приваблива, необхідно час від часу проводити чистку обличчя. Ця обов'язкова процедура видалить ороговілі клітини епідермісу, вирівняє поверхню шкіри, усуне комедони, запобіжить появі запалень, подарує шкірі сяйво, а Вам - гарний настрій.
 
Чистку обличчя потрібно проводити в будь-яку пору року, у тому числі влітку. Протягом тижня після чищення обов'язково наносите на шкіру якісний сонцезахисний засіб, щоб уникнути появі пігментації і захистити шкіру від фотостаріння.
 
Чистку обличчя зазвичай проводять в кабінеті косметолога - він підбирає найбільш прийнятний варіант і забезпечує безпеку і комфортність процедури.
 
Але завдяки тому, що будь-яка жінка сьогодні може підібрати і купити професійну косметику для догляду за шкірою, з'явилася можливість самостійно проводити якісну чистку обличчя в домашніх умовах.
 
Пропонуємо Вам протокол ведення процедури за допомогою косметики Holy Land Cosmetics. Вона рекомендована жінкам з жирною і проблемною шкірою, а також шкірою з себореї, акне і вираженими комедонами. Всі препарати, задіяні в процесі чистки, Ви можете знайти в нашому інтернет магазині, а наші менеджери-консультанти із задоволенням дадуть відповіді на ваші запитання.
 
 
1. Для початку необхідно очистити шкірний покрив від пилу і забруднень. Для цього добре підійде цукрове мило для жирної і проблемної шкіри із серії Holy Land A-Nox. Цей засіб не тільки ретельно усуває бруд, але і знезаражує шкіру, створюючи необхідні умови для проведення процедури. Патогенні мікроорганізми усунені і не зможуть потрапити у відкриті пори.
 
Нанесіть невелику кількість засобу на вологу шкіру обличчя і вспіньте. Добре змийте великою кількістю води.
 
2. Необхідною умовою атравматичності і безболісності всієї процедури є добре відкриті пори. Чим краще Ви відкриєте пори, тим ретельніше усуньте всі комедони, і тим швидше пройдуть почервоніння після чищення. Тут Holy Land пропонує скористатися розігріваючим лосьйоном A-Nox Face Lotion. Такі компоненти, як ізопропіловий спирт, камфора, бензойна кислота в його складі підсилюють мікроциркуляцію в тканинах і розігрівають шкіру.
 
Протріть обличчя ватним диском, змоченим в лосьйоні і залиште на 2-3 хвилини. Не змивайте.
 
 3. Разом з попереднім препаратом для відкриття пір і розпушення комедонов Holy Land радить застосовувати розм'якшуючий лосьйон A-Nox Solution. Такий союз сприятиме більш якісному чищенню сальних протів. Крім того, препарат зменшить неприємні відчуття від впливу розігріваючого лосьйону, а також мінімізує наслідки чистки - набряклість, подразнення, почервоніння.
 
Нанесіть лосьйон на шкіру і проведіть косметичний масаж, приділяючи особливу увагу зонам, які Вас турбують, наприклад, чорним точкам.
 
При проблемній шкірі рекомендується наносити розм'якшуючий лосьйон ввечері на зони з комедонами протягом тижня перед чищенням.
 
 4. Нанесення пілінгу. Для домашнього використання рекомендуємо використовувати легкі поверхневі пілінги - Alpha Peel I або White Peel.
 
Дія легкого пілінгу Holy Land Alpha Peel I заснована на властивостях фруктових кислот, що входять до його складу. Вони ефективно відлущують поверхневий шар ороговілих клітин, вирівнюють рельєф шкіри, розгладжують дрібні зморшки, усувають тьмяний колір обличчя, освіжають і оновлюють шкіру. Примітно те, що весь комплекс альфагідрокіслот має природне походження, адже вони здобуті з екстрактів лимона, чорниці, апельсина і цукрового очерету. Цей засіб настільки щадний, що ним можуть користуватися навіть вагітні жінки та підлітки.
 
Нанесіть пілінг на поверхню шкіри і залиште на 10 хвилин. Після цього змийте.
 
White Peel - ще один пілінг від Holy Land поверхневого впливу. Його основа - молочна кислота, яка ефективно справляється з небажаної пігментацією і освітлює тон шкіри. До того ж, засіб глибоко зволожує шкіру, наповнюючи клітини вологою надовго.
 
Пілінг можна використовувати самостійно або як доповнення до Alpha Peel I. У кожному разі, залиште пілінг на шкірі на 10 хвилин, після чого змийте водою.
 
5. На даному етапі шкіра і пори вже добре підготовлені до механічній чищенні. Акуратно, використовуючи стерильні серветки, видаліть комедони з шкіри.
 
6. Після цього необхідно ретельно очистити шкірний покрив для того, щоб патогенні мікроорганізми не викликали нових запалень на оновленій шкірі обличчя. Для цього обробіть обличчя дезинфікуючим препаратом Face Lotion із серії Double Action, призначеної для жирної і себорейної шкіри.
 
Просто протріть обличчя ватним диском, змоченим в лосьйоні.
 
 
 
7. Заспокоїть, пом'якшить і знизить чутливість шкіри після чищення заспокійлива маска Double Action Mask. Активні компоненти засобу скоротять пори, нададуть протизапальну і антибактеріальну дію, нормалізують вироблення себуму, попередять запалення дерми. Маска має виражену ранозагоювальну дію, що вельми актуально після механічного чищення.
 
Тонкий шар маски нанесіть на шкіру на 20 хвилин, після чого змийте.
 
Завдяки своїй вираженій ефективності ця маска стане незамінною в постійному використанні для проблемної та жирної шкіри обличчя. Вона скоротить виділення себуму, зробить шкіру більш здоровою, чистою, охайною і привабливою.
 
8. Останній етап - нанесення сонцезахисного засобу. Пам'ятайте, що він захистить шкіру від пігментації і стресу.
 
Тепер Ви знаєте, як провести чистку обличчя в домашніх умовах, використовуючи професійну ізраїльську косметику Holy Land. Сподіваємося, що наша стаття допоможе Вам стати ще більш красивою, а значить і щасливою! Бажаємо успіху!