Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Експрес-догляд за шкірою обличчя перед святами

Експрес-догляд за шкірою обличчя перед святами З настанням грудня прийшов час корпоративів і новорічних свят. В цей період, кожна жінка хоче бути неперевершеною.. Але, в метушні передсвяткових днів, річних звітів, покупки подарунків залишається все менше часу на відвідування салонів краси і якісного догляду за шкірою обличчя.

Але, не варто впадати у відчай. Напередодні чергового важливого заходу можна провести процедуру експрес-догляду, яка за короткий час допоможе зняти ознаки втоми, зволожити і підтягти шкіру, зменшити синці і набряки під очима.

Головними вимогами якісного експрес-догляду є швидкий і видимий результат, а також відсутність небажаних наслідків (почервоніння, лущення, набряків і т.д.). Виходячи з цього, краще проводити експрес-процедури, основані на застосуванні професійної косметики. Незамінним помічником в проведенні правильного експрес-догляду стане професійна ізраїльська косметика, серед широкого асортименту якої на сьогоднішній день можна знайти косметичні препарати будь-якого виду (сироватки, креми, маски, спреї, тоніки і т.д.) і для будь-якого типу шкіри.

Будь-який правильний догляд починається з очищення. Бажано за кілька днів до важливого заходу провести процедуру ексфоліації. Для цих цілей краще застосувати легкі поверхневі пілінги (наприклад, Acnon від GIGI або White Peel бренду Холі Ленд) або ензимний пілінг-ексфоліатор від Renew. Не рекомендується проводити пілінг безпосередньо перед заходом, оскільки він може викликати почервоніння і лущення.

Також, на щоденній основі необхідно очищати шкіру за допомогою спеціальних очищувачів. У зимову пору року краще застосовувати м'які очищаючі засоби. Наприклад, безмильное мило AZULENE або очищувач з гіалуроновою кислотою Vitalise Cleanser від Holy Land.

Що стосується правильного експрес-догляду, то кожен тип шкіри вимагає відповідного підходу у виборі косметичних препаратів. Але, відомий бренд-виробник професійної ізраїльської косметики Christina розробив спеціальну лінію Silk, яка здатна зробити шкіру будь-якого типу красивою і підтягнутою в найкоротші терміни.

Косметичні препарати лінії настільки делікатно впливають на шкіру, що їх можна сміливо застосовувати перед будь-яким, важливим для Вас, заходом. Косметика Christina Silk надає негайний ефект. Шкіра обличчя підтягується (надається потужний ефект ліфтингу), розгладжуються зморшки, зникають сліди втоми, шкіра освітлюється і вирівнюється її текстура.

Лінія Silk від Christina представлена засобами самого різного типу. Це і вдосконалена сироватка для заповнення зморшок, мультивітамінні краплі, і креми для підтяжки шкіри обличчя та області навколо очей.

Вже після першої процедури буде помітний результат. Ваша шкіра буде виглядати бездоганно, що подарує Вам прекрасний настрій.

Для того, щоб Ваш експрес-догляд був ще ефективніше, доповніть його застосуванням масок. Багато позитивних відгуків отримали маска краси від Холі Ленд і маска експрес-ліфтингу NEW AGE La Mousse Foaming Mask від GIGI, ефект ліфтингу після застосування якої може зберігатися ротягом 12 годин.

Щоб в призначений час засліпити всіх своєю красою, скористайтеся тональною пудрою ще одного відомого всьому світу бренду професійної ізраїльської косметики Anna Lotan.

Розсипчаста тональна пудра Concealing Powder Foundation SPF 17 спеціально призначається для фіксації макіяжу. Також вона прекрасно затушовує проблемні ділянки і заспокоює шкіру. Пудра може наноситися сухим і вологим способом. При вологому нанесенні Anna Lotan Concealing Powder Foundation SPF 17 утворює лосьйон, який володіє ще більш яскраво-вираженим матуючим ефектом.

Купити всю, представлену вище професійну ізраїльську косметику для експрес-догляду, запрошуємо в онлайн-салон Primestyle. Тут Ви зможете ознайомитися з практично повними каталогами косметики Christina, Anna Lotan, GIGI, Holy Land та іншими. Також, в інтернет-магазині Праймстайл Ви можете придбати професійні засоби для догляду за волоссям. З

авчасно подбайте про догляд за шкірою обличчя, і тоді ніщо не зможе затьмарити Вам новорічну ніч.

Будьте чарівні! У будь-який час і при любих обставинах.