Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Фруктові кислоти в професійній косметиці Holy Land

Про корисну дію фруктів на шкіру відомо ще з давніх часів. Їх корисність проявляється в активному впливі фруктових кислот на шкірні покриви. Вперше їх почали застосовувати в пілінгах. Збереглися відомості, що в Стародавньому Римі та Єгипті жінки робили маски, основані на виноградному і лимонному соці, мешканки Русі робили маски з кислого молока і журавлини, а цариця Клеопатра, щоб зберегти свою красу, приймала ванни з молоком і вмивалася кислим вином.

Що собою являють фруктові кислоти?

Фруктові кислоти (α-гидрокислоти, АНА-кислоти) - це натуральні речовини, які містяться в фруктах, молоці, вині і цукровій тростині. Вони видобуваються штучним шляхом. АНА-кислоти виконують для шкыри ряд корисних дій: зволожуючу, антиоксидантну, протизапальну і відлущувальну. Також вони стимулюють процес вироблення колагену і глікозаміногліканів, що в свою чергу покращує пружність шкіри - в результаті чого вирівнюється рельєф і розгладжуються зморшки.

До найпопулярніших альфагідрокислот можна віднести молочну, гліколієву, яблучну, лимонну і винну.

Гліколієва кислота, яка видобувається з цукрової тростини і зеленого винограду, володіє найбільшою серед кислот кератолітичною (розсмоктуючою, руйнуючою) дією. Після її застосування шкіра відразу стає м'якше. Також за допомогою гліколієвої кислоти косметологи борються з гіперпігментацією шкіри.

Лимонна кислота, що міститься в лимоні, апельсині, ананасі, папайї, ківі та грейпфруті, стимулює синтез колагену, а також надає відбілюючу, антиоксидантну і бактерицидну дію.

Молочну кислоту, як не дивно, добувають з кислого молока, йогурту, томатного соку, яблука, винограду, кленового сиропу, чорниці, стратоцвіта. Вона є потужним зволожувачем, вирівнює рівень рН шкіри. Науковими дослідженнями доведено, що молочна кислота підсилює синтез глікозаміногліканів.

Яблучна кислота присутня в більшості фруктів, але найбільша її концентрація припадає на яблука і томати. Основні її функції - це відлущування і посилення метаболізму в клітинах шкіри.

Винну кислоту синтезують з винограду, вина та апельсинів. Головні його переваги - відлущувати ороговілі клітини шкіри, вибілювати і зволожувати.

Всі ці корисні властивості АНА-кислот і були взяті за основу інноваційної серії препаратів від відомого ізраїльського бренду професійної косметики Holy Land.

Препарати лінії Alpha Complex Multi-Fruit System призначені для будь-якого типу шкіри. Вони націлені на зменшення гіперкератозу, нормалізацію роботи сальних залоз, вирівнювання кольору і рельєфу обличчя, освітлення пігментних плям будь-якого походження, профілактику передчасного старіння, підготовку епідермісу до більш глибоких пілінгів.

В результаті застосування програми по догляду за обличчям з АНА-кислотами Holy Land Alpha Complex Multi-Fruit System Ви отримаєте оновлену, красиву здорову і сяючу шкіру.

Величезну популярність і найбільшу кількість позитивних відгуків серед клієнтів інтернет-магазину Primestyle отримали лосьйон і очищувач для обличчя на АНА-кислотах, денний захисний крем з SPF-15.

Купити професійну ізраїльську косметику Holy Land запрошуємо в наш онлайн-салон. Для економії Вашого часу на сайті запроваджено зручний пошук по бренду, серії та типу шкіри, з яким легко можна підібрати потрібні Вам засоби.