Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Гіалуронова кислота в ізраїльській косметиці.

З настанням спекотних сонячних днів гостро постає питання зволоження шкіри обличчя. Для цих цілей можна використовувати засоби з мочевиною, натуральними маслами, скваленом, екстрактом алое вера та ін. Але особливе місце серед зволожувачів шкіри займає гіалуронова кислота.

У нинішній час складно знайти жінку, яка нічого не чула про гіалуронку. Ця кислота бореться з факторами, які негативно впливають на шкіру, викликаючи її старіння, зниження тургору і призводять до втомленого і нездорового вигляду. Основною її перевагою є гарне зволоження шкіри, що в свою чергу сприяє повернення пружності шкіри, зменшення кількості зморшок. Anti age ефект видно на лице.

У чистому вигляді гіалуронка представляє собою білий порошок, який повністю розчиняється у воді, утворюючи безбарвний гель.

Взагалі гіалуронова кислота - це полісахарид, речовина, яка здатне розпадатися на декілька молекул. Молекули гіалуронки нагадують собою губку, яка здатна вбирати і затримувати вологу, насичуючи нею тканини всього організму. Гіалуронова кислота сприяє виробленню колагену. В результаті цього процесу зморшки розгладжуються і обличчя виглядає молодше.

Ізраїльська косметика з гіалуронкою має широкий спектр дії, але, в першу чергу, спрямована на зволоження і відновлення тургору шкіри обличчя.

Типи косметичних засобів з гіалуроновою кислотою.

Сироватки. Найбільш раціональним вважається використання гіалуронової кислоти саме в складі сироваток, оскільки в серумах досягається найбільша концентрація цього полісахариду. Однак поверх більшості сироваток потрібно використовувати додатково креми для більш ефективної їх роботи. Серед серумів користуються популярністю сироватки SCP L.R.N. SOLUTION від ONMACABIM і LOTUS BEAUTY SERUM HYALURONIC ACID від GIGI.

Креми. Досить ефективний засіб, особливо якщо містить низькомолекулярну гіалуронку. Вони здатні проникати в глибокі шари шкіри, зволожувати епідерміс, робити її пружною і захищеною від несприятливого впливу навколишнього середовища. Непогано було б, якби крем містив SPF-фільтри. Ультрафіолет порушує процес вироблення власної гіалуронової кислоти. Добре зарекомендував себе крем VITALISE MOISTURIZING CREAM від Holy Land.

Маски. Маски в даному випадку - це палочка-виручалочка для швидкого зволоження і відновлення шкіри. Ними потрібно користуватися не менше одного разу на тиждень. Ефект буде помітний вже після першого використання. Серед масок з гіалуроновою кислотою можна виділити маску OXYGEN HYALURONATE COLLECTOR MASK від ONMACABIM.

Засоби з гіалуроновою кислотою - маст хев для людей із сухою, тьмяною і знзводненою шкірою. А в якому вигляді їх використовувати, вибір завжди залишається за Вами. Але в будь-якому випадку який би не був вибір, результат буде видно на обличчя після першого застосування.