Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Guam. Скажіть «НІ!» целюліту.

До початку весни залишилося 16 днів. Скоро настане пора коротких спідничок і струнких ніжок. Тут ми вирішуємо приміряти свій гардероб. Але коли підходимо до дзеркала, часто бачимо не ідеальну фігуру, а «апельсинову кірку» на животику, ніжках і сідницях. Це явище називається целюліт.

За статистикою, з целюлітом стикається дві з трьох жінок. І це не обов'язково будуть жінки, яким далеко за сорок і які мають надлишкову вагу. Целюліт може наздогнати і зовсім молоденьких і худеньких дівчаток. Причин виникнення «апельсинової кірки» може бути дуже багато. Вони можуть бути такими:

• порушення гормонального фону;

• прекрасна пора - вагітність;

• спадковий фактор;

• неправильне харчування;

• шкідливі звички;

• малорухливий спосіб життя;

• погана екологія.

До вирішення проблеми целюліту потрібно підходити комплексно. Одним тільки використанням косметичних засобів видимого результату досягти практично неможливо. Ось набір засобів, які пропонують косметологи для вирішення цієї проблеми:

1. Обов'язково потрібно переглянути своє харчування. Потрібно зменшити вживання мучного, солодкого і жирного.

2. Не забувайте пити воду. При боротьбі з целюлітом Ви просто зобов'язані випивати не менше 2-х літрів чистої води в день. Звичайно ж від вживання солодких газованих напоїв і алкоголю прийдеться відмовитися.

3. Обов'язково у Вашому способі життя повинні з'явитися регулярні фізичні навантаження. Найкраще для боротьби з целюлітом підходить стречінг і пілатес.

4. І звичайно ж не потрібно забувати про використання косметичних засобів, які допоможуть зволожити, підтягнути і підживити Вашу шкіру. Також косметика від целюліту спрямована на розщеплення підшкірного жиру.

Хороші засоби для боротьби з целюлітом пропонує італійська фірма Guam. Антицелюлітна косметика Guam - це високоефективні засоби в боротьбі з целюлітом будь-якої стадії. Основа засобів - морські водорості Guam, зібрані і перероблені за унікальною технологією інституту Lacote в Італії. Вони містять високу концентрацію макро-і мікроелементів, необхідних для оптимального функціонування сполучної і жирової тканини, а також протеїни і вітаміни, що відповідають за здоровий і привабливий вигляд шкіри.

Для досягнення хорошого результату потрібно використовувати комплекс добре підібраних засобів. Наприклад, комплекс може бути таким: скраб, засоби для обгортань і крем для тіла.

Хорошим скрабом для тіла вважається GUAM AlgaScrub. Цей скраб містить морські водорості і морську сіль, які чудово очищають шкіру, а наявні в складі рослинні масла добре живлять і зволожують шкіру.

Наступною частиною комплексу є антицелюлітна маска з морських водоростей GUAM FANGHI D'ALGA. Завдяки наявним у складі морським водоростям, маска покращує мікроциркуляцію, покращує обмін речовин і відновлює пружність шкіри. Це засіб має явновиражений термоефект, що сприяє кращій роботі рецепторів і відповідно розщепленню підшкірного жиру.

І в завершенні всього комплексу на шкіру потрібно нанести антицелюлітний крем. Непогано підійде крем Guam Crema Antictllulite. Він має в своєму складі екстракти морських водоростей, екстракти кінського каштана, ефірні масла лаванди і лимона, молочну кислоту, вітамін Е і овочеві протеїни. Цей комплекс інгредієнтів покращує мікроциркуляцію, розщеплює жири. Також його можна використовувати для масажу.

Серед усього розмаїття антицелюлітних засобів марки Guam Ви обов'язково знайдете те, що підходить саме Вам, а наш косметолог обов'язково Вам допоможе. Одне маленьке попередження: все розігріваючі засоби не можна використовувати людям, які або схильні, або вже мають проблеми з судинами.

Будьте завжди красивою і впевненою в собі !!!