Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Косметика Christina. Короткий огляд.

Красива, здорова і доглянута шкіра - мрія кожної дівчинки, дівчини, жінки в незалежності від віку та походження. Домогтися успіху в досягненні цієї мети допоможуть засоби такого відомого бренду, як Christina. Сьогодні ми розповімо Вам коротку історію створення бренду, місію і принципи Christina, а також проведемо короткий огляд ліній по догляду за Вашою шкірою.

Бренд Christina був заснований в 1982 році одним з провідних лікарів-косметологів світу Крістіною Мірьям Зехаві і її чоловіком. Розроблені в 1985 році пілінг з морських коралів Rose de Mer і пілінг на рослинній основі Bio Phyto Peeling стають першими засобами марки, які отримали широкий розголос серед професіоналів в індустрії краси. На теперішній час асортимент компанії налічує більше 300 засобів - починаючи від професійних пілінгів і закінчуючи засобами для домашнього догляду. Місія Christina націлена на те, щоб домогтися більшого успіху в лікуванні різних шкірних захворювань з використанням, як перевірених традиційних інгредієнтів, так і нових інноваційних складових у своїй косметиці. Для досягнення цих цілей в лабораторіях Christina працює велика команда косметологів і вчених найвищого класу. Вчені компанії активно працюють над розробкою засобів для омолодження шкіри на основі пептидів, які гальмують процес старіння дерми. Також вони використовують в своїх засобах корали Мертвого моря - для омолоджуючих ліній і унікальні грязі, воду і сіль Мертвого моря - для абсолютно всіх препаратів. Першими стали використовувати в своїй косметиці гіалуронову кислоту. Вся косметика Christina виготовляється в Ізраїлі, де найсуворіше дотримуються всіх стандартів якості.

Серед усього розмаїття засобів Ви обов'язково знайдете те, що потрібно саме Вам. Косметика Christina представлена такими лініями препаратів, як:

• Rose de Mer - натуральний рослинний пілінг-препарат на основі коралів Червоного моря;

• Comodex - для проблемної жирної та комбінованої шкіри;

BioPhyto - призначена для боротьби з різними проблемами шкіри, а також для шкіри, схильної до куперозу і чутливої до холоду;

• Forever Young, Muse, FluorOxygen + C, Chateau de Beaute і Wish - призначені для рішень різних проблем старіючої шкіри (омолодження, освітлення, ліфтинг та ін.). Лінія Forever Young також представлена засобами для боротьби з віковими змінами у чоловіків, лосьйонами і кремами для тіла;

• Unstress - працює над усуненням симптомів стресу, таких як запалення і подразнення;

• Muse - відмінно підходить для вирішення проблем чутливої шкіри;

• Rose de Mer Post Peel Kit - набір засобів для домашнього догляду (використовується після салонних процедур).

Також особливу увагу потрібно приділити різним маскам і кремам Christina. Прекрасні порцелянові маски підійдуть для шкіри будь-якого типу, азуленова маска подарує прекрасне відчуття комфорту чутливій шкірі, яблучна і грязьова маска приберуть надлишки жиру, зволожать і підживлять жирну шкіру. Після використання масок Ви можете підібрати крем Christina, який підходить вашій шкірі.