Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Косметика Dr. Spiller (Д-р Шпіллер) – бездоганний догляд німецької якості

На сьогоднішній день з активним розвитком сфери косметології жінки стають все більш вимогливі до підбору косметичних засобів для догляду за обличчям та тілом. Одними з ключових вимог є використання у виробництві косметики природних компонентів, гіпоалергенність, висока ефективність та зоозахисна складова (мається на увазі відсутність тестування засобів на тваринах та присутності в складі речовин тваринного походження).

Всім цим вимогам відповідає косметика преміум класу німецького бренду-виробника засобів для професійного та домашнього догляду Dr. Spiller.

Унікальність німецької косметики Д-р Шпіллер заключається в тому, що при її створенні працівники компанії керуються принципом біоподібності. Тобто використання для зволоження, захисту, живлення та відновлення шкіри обличчя та тіла компонентів-біомиметиків – речовин, які підтримують або відновлюють природні процеси в шкірі, а не агресивно борються з самою природою шкірного покриву.

Вся створена брендом косметика сприяє нормалізації та відновленню фізіологічних процесів в шкірі, тим самим продовжуючи її природну молодість. Саме тому у виробництві косметики Dr. Spiller використовуються тільки натуральні компоненти, які видобуваються з екологічно чистої сировини гірського альпійського регіону Кімгау в Баварії.

Використання природних компонентів та джерельної води доповнюється великою кількістю наукових досліджень, їх дієвість підтримується інноваційними формулами, що в результаті дає продукт самої високої якості та ефективності. Виробник впевнений в якості кінцевого продукту тому, що чітко знає, що лежить в основі косметичних засобів.

Німецька косметика Д-р Шпіллер – гіпоалергенна, некомедогенна, не містить в собі барвників, консервантів та штучних ароматизаторів. Бездоганна якість продукції бренду підтверджується більш ніж 60-річним досвідом роботи компанії та самими високими стандартами якості: INCI/GMP (Європа), Kosheisho (Японія) та CTFA/FDA (США). На сьогодні косметика Dr. Spiller використовується більш, ніж в 40 країнах світу: Україні, США, Канаді, Швейцарії та інших.

Асортимент бренду

Серед широкого асортименту бренду можна знайти засоби для догляду за шкірою будь-якого типу та віку, включаючи шкіру тіла. Купити косметику Dr. Spiller можна в онлайн салоні Primestyle. Тут вона представлена широким різноманіттям серій таких як:

• Celltresor Line – лінія для омолодження шкіри;

SENSICURA – серія високоефективних засобів для догляду за чутливою шкірою, схильною до сухості та подразнень;

• Silk Protein Line – засоби з протеїнами шовку;

Серія для догляду за шкірою у чоловіків;

• Унікальні очищуючі засоби;

• Лінія засобів для шкіри навколо очей, шиї та зони декольте;

• Body & Hair – косметика для тіла та волосся;

• Високоефективні ампули з природніх компонентів;

• Серія для молодої шкіри;

• Антицелюлітні засоби;

Подарункові набори й багато інших продуктів для висвітлення, відновлення та омолодження шкіри.

Косметика Dr. Spiller (Д-р Шпіллер) - це бездоганний догляд за шкірою обличчя та тіла німецької якості. Один раз спробувавши косметику бренду, Ви станете її прихильником назавжди, оскільки всі засоби Dr. Spiller мають ніжну текстуру, неперевершений легкий аромат та високу ефективність, доведену роками.