Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

L'Oreal Professionnel - експерт по догляду за волоссям.

Яка представниця прекрасної половини людства не мріє про здорове, красиве та густе волосся. Адже це візитівка і гордість кожної жінки. Але не завжди вдається підтримувати волосся в ідеальному стані. На це є великий ряд причин. Наприклад, це може бути і не дуже хороший стан здоров'я всього організму (що відразу ж відображається на волоссі), вплив навколишнього середовища (наприклад, перепади температур взимку, палюче сонце влітку), постійне використання стайлінгових приладів, неправильно підібрані засоби для домашнього догляду.

До вирішення проблем з волоссям потрібно підходити комплексно. Це повинно бути і правильне харчування, і постійні стрижки, добре підібрані шампуні, бальзами для волосся. Сьогодні ми звернемо Вашу увагу на косметичні засоби по догляду за волоссям від французької марки L'Oreal Professionnel.

Не за горами вже весна. Після зими волосся стало тьмяним, ламким з посіченими кінцями і жирним корінням. Як ніколи, вони мають потребу в гарному зволоженні, живленні і відновленні. З цим завданням чудово впораються дві серії по догляду за волоссям від L'Oreal Professionnel. Це - Absolute Repair Lipidium і Mithic Oil.

Шампунь Absolut Repair Lipidium Shampooing Reconstructeur Instantane від L'oreal Professionnel добре очистить і відновить структуру волосся. У його складі є кераміди, які зміцнюють волосся, і ультрафіолетові фільтри. Вони захистять Ваше волося від впливу сонячних променів, що актуально при догляді за волоссям у весняний період. Також Вас порадує живильний шампунь Mythic Oil Shampoo Normal to Fine Hair. Він призначений для професійного догляду за тонкими волоссям. Екстракт масла імбиру і квіток османтусу, які входять до складу цього шампуню, тонізують, глибоко зволожують і живлять волосся. Завдяки цьому, вони стають слухняними і переливаються, як шовк. Власниць густої і товстої шевелюри порадує шампунь Mithic Oil Shampoo for Thick Hair, який спеціально розроблений для такого типу волосся. При його використані Ваше волосся не стануть «важкими», добре підживлюються і стануть красивими і шовковистим.

Окрему увагу потрібно приділити маскам для волосся. Вони на відміну від кондиціонерів миттєво реконструюють і зміцнюють Ваше волосся по всій довжині. Маски Absolute Repair Lipidium Instant Reconstructing Masque, Mithic Oil Mask for Normal to Fine Hair і Mithic Oil Mask for Thick Hair завдяки своїм складом інтенсивно наситять Вашу шевелюру корисними речовинами, нормалізують водний баланс, пом'якшать волосся і зроблять його гладким і сяючим. Ви залишитеся задоволені результатом навіть після першого застосування.

Серія Absolute Repair Lipidium представлена в інтернет-магазині Primestyle ще одним хорошим засобом для догляду за волоссям. Це - сироватка Absolute Repair Lipidium Serum. Сироватка містить молочну кислоту, яка реконструює структуру волосся, а також ліпіди, які утворюють захисну плівку на волоссі, перешкоджаючи втраті поживних речовин. Після використання цих засобів проблема посічених кінчиків вирішена. Ваші локони стануть здоровими і доглянутими.

L'Oreal Professionnel - це професійна лінія засобів для догляду за волоссям, яка відрізняється високою якістю і прийнятними цінами. Серед усього розмаїття засобів цієї марки, Ви обов'язково знайдете те, що підійде саме Вам.

Бажаємо завжди залишатися гарними та впевненими в собі володарками здорового волосся! Що б Ваше волосся завжди дарувало Вам радість і гарний настрій!