Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Macadamia Natural Oil - натуральна розкіш Вашого волосся

Красиве, здорове, блискуче волосся, яке переливається на світлі - мрія кожної жінки. Але, на стан волосся впливає багато факторів. Це - стан здоров'я всього організму (що відразу ж відображається на волоссі), вплив навколишнього середовища (наприклад, перепади температур взимку), неправильно підібрані засоби для щоденного догляду. Також, часто, для наближення до своєї мрії представниці прекрасної статі вдаються за допомогою до всіляких стайлінгових приладів, агресивних барвників, використовують безліч засобів для укладки, що в свою чергу призводить до плачевних результатів.

У своєму відображенні в дзеркалі жінки бачать не красиві, розсипані на плечах локони, а суху, посічену, тьмяну і неживу копицю колись здорового волосся.

Щоб такого не сталося, в, першу чергу, підберіть собі якісні засоби для догляду за волоссям. Бажано, щоб вони мали в складі якомога більше натуральних інгредієнтів.

Сьогодні онлайн-салон Primestyle хоче звернути Вашу увагу на засоби для догляду за волоссям американського бренду Macadamia Natural Oil. Торгова марка була заснована в 2009 році в місті Лос-Анджелес. Головною місією компанії стало створення натуральної та високоефективної продукції, здатної впоратися з будь-якими проблемами, які можуть бути притаманні волоссю (жирність, сухість, тьмяність, неслухняні кучеряві локони, пошкодження волосся і т.д.).

Засоби торгової марки представлені натуральними професійними шампунями, кондиціонерами, масками, маслами, спреями, ключовими компонентами яких виступають масла плодів горіха макадамії і насіння аргани.

Масла цих рослин застосовуються ще з давніх часів як для догляду за волоссям окремо, так і за всім організмом в цілому. Масло аргани називають «рідким золотом», а горіхи макадамії раніше виступали у вигляді валюти.

В масло горіхів макадамії входить дуже багато поліненасичених кислот (пальмітинова, лінолева, олеїнова, арахідонова, ейкозенова і стеаринова кислоти). Також в ньому містяться вітаміни РР, Е і всієї групи В. Дане масло дуже легке. Воно швидко вбирається, не обтяжує волосся і не жирнить його. Масло горіхів макадамії приносить дуже швидкий ефект для волосся, роблячи їх м'якими і слухняними. Воно ефективно відновлює структуру сухих пасом, а також сприяє глибокої регенерації пошкоджених локонів під час фарбування, хімічної завивки або після частого використання стайлінгових приладів. Масло глибоко живить, зволожує і зміцнює волосся, знімає роздратування з шкіри голови. Масло макадамії - слабоаллергенний засіб, якмй можна застосовувати навіть діткам з маленького віку.                                                                                                            

Арганове масло або «рідке золото» завдяки своїм чудодійним здібностям вважається одним з найбільш затребуваних натуральних засобів для догляду за волоссям по всьому світу. Дане масло багате на вітамін Е, Омега-6, Омега-9, олеїнову кислоту та інші корисні компоненти. Арганова олія чудово живить, відновлює, зміцнює структуру кожного волоска. Зволожує навіть шкіру голови, тому з його допомогою можна позбутися від лупи. Ще одним величезним достоїнством масла арганового дерева є те, що в літній час воно прекрасно захищає волосся від негативного впливу UV-випромінювання. Не дарма, марроканскі жінки, на батьківщині яких проростає ця рослина, славляться сильним, здоровим і красивим волоссям.

Корисні властивості масел макадамії і аргани були взяті як основа всіх натуральних продуктів по догляду за волоссям торгової марки Macadamia Natural Oil, купити які можна в онлайн-салоні Праймстайл.

Асортимент засобів бренду постійно розширюється. Зараз серії натуральної косметики для волосся Макадамія представлені відновлюючими шампунями і масками, легкими кондиціонерами й маслами, зволожуючими засобами і живильними кремами й величезною різноманітністю інших продуктів, основою яких є масла макадамії і аргана, що призначаються для інтенсивного догляду за волоссям.

Щоб дізнатися більше інформації про продукти Macadamia Natural Oil, запрошуємо відвідати інтернет-магазин професійної косметики Primestyle.

Багато захоплених відгуків серед клієнтів магазину отримав відновлючий шампунь з маслом аргани і макадамії Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo. Він ніжно очищає, відновлює баланс вологості і захищає волосся від несприятливих факторів навколишнього середовища. Не вимиває колір і підходить для щоденного застосування.

Також величезною популярністю користуються відновлючв маска інтенсивної дії Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque і олія-догляд Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment. Після застосування цих продуктів Ваше волосся відновиться, стане м'яким, слухняним, знову засяє здоров'ям і неперевершеною красою.

На сьогоднішній день продукція Macadamia Natural Oil застосовується більш, ніж в 60 країнах світу. Одного разу спробувавши натуральні шампуні і маски на основі олій макадамії і аргани, Ви станете їх шанувальниками на довгі роки. Адже ці здатні здатні поліпшити стан будь-якого волосся і повернути їм за короткий час здоров'я, силу та красу.