Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Маски GIGI - запорука красивої і здорової шкіри.

На сьогоднішній день складно уявити якісний догляд за шкірою без масок. Це й не дивно, оскільки маска - це засіб додаткового інтенсивного догляду, що містить високу концентрацію активних інгредієнтів. Косметика даного типу здатна надати шкірі сяйво і здоровий вигляд вже після першого застосування. А при регулярному використанні в комплексі з розумно підібраним основним доглядом, вони і зовсім здатні творити чудеса і назавжди позбавити від проблем, властивих Вашому типу шкіри.

У цій статті хочеться познайомити Вас з масками GIGI.

GIGI Cosmetic Labs - міжнародна компанія, яка домоглася небувалих висот і досягнень в індустрії краси. Бренд був заснований в 1957 році відомим фармакологом і біохіміком містером Еліейзер Ландау. Головним напрямком роботи компанії є створення косметичних і космецевтичних препаратів для догляду за обличчям і тілом. Першими засобами, створеними паном Ландау, були продукти для лікування недосконалостей, властивих проблемні та віковій шкірі.

У нинішній час асортимент косметики бренду GIGI Cosmetic Labs налічує понад 400 одиниць, 120 серед яких є професійними засобами для домашнього застосування.

Величезним достоїнством є те, що компанія орієнтована на споживачів з різним рівнем доходу. Номенклатура косметики GIGI представлена препаратами «економ», «бізнес» і «люкс» класу, що дає косметологам прекрасну можливість задовольнити потреби клієнтів з будь-якими можливостями.

Компанія GIGI займає лідируючі позиції на б'юті-ринку Ізраїлю, але цей факт не заважає їй експортувати продукцію в інші країни: США, Японію, Індію, Канаду, Європу. Засоби Джи Джи можна придбати і в Україні. Запрошуємо купити косметику GIGI в наш інтернет-магазин.

Дана косметика, в тому числі і маски, отримала багато позитивних відгуків завдяки тому, що на всіх етапах її створення з'єднуються різні наукові «ноухау», сучасні технології і високоякісні інгредієнти.

Маски GIGI - це унікальні препарати (для деяких не існує аналогів) з високим вмістом активних компонентів, здатні поліпшити стан шкіри вже після першого застосування.

Якщо у Вас планується важлива зустріч або несподіване побачення, а стан шкіри залишає бажати кращого, Primestyle пропонує відчути ефект миттєвого ліфтингу, який буде триматися на протязі 12 годин, від маски NEW AGE La Mousse Foaming Mask. Вона має консистенцію мусу, яка миттєво зніме сліди стресу і втоми. Шкіра відразу стане підтягнутою, набуде здорового кольору, буде виглядати рівною, сяючою і гладкою. Підходить для будь-якого віку і типу шкіри.

Якщо Ви є володаркою проблемної, жирної або комбінованої шкіри, Вашими незамінними помічниками стануть маски ліній SEA WEED і SOLAR ENERGY. Основою SEA WEED Treatment Mask виступає екстракт водоростей, дія якого посилюється екстрактами гаммамелісу, розмарину і шавлії. Призначена для догляду за жирною і комбінованою шкірою, а також за шкірою, схильною до вугрового висипу. Препарат має потужну зволожуючу і порозвужуючу дію, дбайливо очищає шкіру від омертвілого рогового шару. Маска має виражену антисептичну, протизапальну і антибактеріальну дію.

Іхтіолова грязьова маска SOLAR ENERGY Mud Mask застосовується для догляду за проблемною шкірою, а також для лікування демодекозу, запальних висипань, пористості і нерівності шкіри, целюліту, фурункульозу. Унікальність маски обумовлена її унікальним складом, до якого входять іхтіол і природний йод, які добуваються з грязі Мертвого моря, також комплекс мінералів води Мертвого моря. SOLAR ENERGY Mud Mask - хороший антисептик, імуномодулятор, сприяє швидкому загоєнню ран і видаляє зайвий шкірний жир.

Якщо Ваш вид зайнятості пов'язаний з постійним сидінням за комп'ютером, Вам прекрасно підійде GIGI COLLAGEN ELASTIN Mask, яку можна наносити навіть на повіки. Вона інтенсивно живить, зволожує і оновлює шкіру. Дана крем-маска пом'якшує і вирівнює епідерміс, миттєво забирає напругу, знімає почервоніння повік і різі в очах, викликані забрудненнями навколишнього середовища, штучним освітленням або тривалим сидінням за комп'ютером.

Регулярно застосовуйте маски GIGI, і тоді Ваша шкіра буде молодою, чистою, сяючою і здоровою.

Цієї осені колектив Primestyle бажає всім краси і гарного настрою, і запрошує відвідати сторінки нашого інтернет-магазину.