Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Новинки від ізраїльського бренду ONmacabim

Зовсім недавно асортимент інтернет магазину ізраїльської косметики Primestyle поповнився новинками бренду Onmacabim: серією для дбайливого очищення шкіри під назвою System Plus (System +), маски для чутливої шкіри C.P.R. Extra Calming Mask і пептидною маскою для області навколо очей Neutrazen Caffebeen Eye Mask.

System Plus (System +) - серія для дбайливого очищення шкіри обличчя

Ця серія представлена різними очисними засобами, сироватками та кремами, за допомогою яких можна забезпечити базовий догляд шкірі будь-якого типу. У неї входять:

Очищуючий гель-скраб з люфою;

Очищуючий гель - скраб для сухої і чутливої шкіри;

Пінка для нормальної і сухої шкіри;

Очищаюча пінка для жирної і проблемної шкіри;

Молочко для зняття макіяжу;

Гібрид-сироватка з вітаміном С;

Крем-флюїд для нормальної та сухої шкіри;

Захисний зволожуючий крем-гібрид SPF 50;

Крем для тіла.

System Plus (System +) - це поєднання інноваційних технологій з рослинними цілющими екстрактами, яке в підсумку дає неперевершений результат у вигляді чистої і здорової шкіри. Препарати серії містять в собі щадні ексфоліанти, віск жожоба, масла і екстракти з цілющих рослин, фруктові кислоти, різні форми вітаміну С, натуральні волокна люфи і компоненти для ефективного зволоження і живлення шкірного покриву, а також гіалуронову кислоту, алантоін, пантенол, тіоксолон і інші.

Основним компонентом очищуючих засобів System + є волокна люфи. Волокна люфи - по суті, натуральні мочалки. Ця рослина в косметиці застосовується завдяки своїй відлущуючій здатності. Люфа чудово очищає шкіру і володіє масажною дією. Легкий пілінг з її допомогою прискорює регенерацію клітин, стимулює мікроциркуляцію крові і покращує проникнення в шкіру інших компонентів. При цьому роблячи шкірний покрив ніжним і шовковистим.

Також величезною перевагою серії є її універсальність - вона підходить шкірі будь-якого віку, що дозволяє застосовувати засоби серії System Plus від Onmacabim декільком членам сім'ї.

Neutrazen Caffebeen Eye Mask - Пептидна маска для зони навколо очей

Завдяки багатому складу, в який входять різні види пептидів, гіалуронова кислота, екстракти рослин, маска надає видимий ефект на ніжну шкіру навколо очей. Вона ефективно відновлює і заспокоює її, володіє потужним ефектом ліфтингу. Також засіб прекрасно зволожує і живить шкіру зони навколо очей, покращує мікроциркуляцію крові і стимулює обмін речовин. Після застосування пептидної маски Neutrazen Caffebeen Eye Mask шкіра навколо очей стає більш пружною і підтягнутою, з неї зникають сліди втоми.

C.P.R. Extra Calming Mask - Маска для чутливої шкіри з каламіном

Завдяки каламіну (порошку, який видобувається з мінеральної породи геміморфіт), що входить до складу, маска заспокоює шкіру, знімає запалення і бореться з причинами їх виникнення. Також каламін надає декоративний ефект: після застосування косметики, яка містить цей порошок, шкіра набуває більш рівномірного тону і свіжого вигляду.

Спеціальна формула C.P.R. Extra Calming Mask покращує проникнення активних компонентів, відновлює захисну функцію шкіри, знімає відчуття дискомфорту і гіперемію, має судинозвужувальну дію, також покращує мікроциркуляцію крові.

Маска не вимагає змивання!

Купити новинки бренду Онмакабім запрошуємо в наш інтернет магазин професійної ізраїльської косметики Праймстайл, де для Вас 100% оригінальна продукція і доставка по всій Україні. Також зараз на косметику Onmacabim діє знижка 10%, тому скористайтеся можливістю - купіть якісну ізраїльську косметику за вигідною ціною!