Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Осінній догляд за шкірою обличчя з косметикою Academie

Догляд за шкірою в різні пори року має свої особливості. Так, наприклад, осінь - це час активних процедур, відновлення шкіри після літа та її підготовка до зими.

Особливості осіннього догляду за шкірою обличчя

1. Після літа шкіра стає сухою або зневодненою, тому її потрібно наситити вологою.

2. Під впливом активного сонця на ній могли утворитися пігментні плями.

3. Часто восени загострюються хронічні захворювання або починає коливатися гормональний фон, що не кращим чином позначається на стані шкірного покриву.

4. Осінь - час наситити шкіру вітамінами перед приходом зими.

Осінній догляд за шкірою обличчя складається з таких етапів, як очищення, тонізування, зволоження, живлення та захист.

У цій статті буде представлена базова осіння б'юті-рутина, заснована на застосуванні французької косметики преміум-класу Academie (Академі).

Восени для очищення можна застосовувати вже більш активні засоби, наприклад, молочко-м'який пілінг 2 в 1 Academie Gentle Peeling Cleanser 2 In 1 (Lait demaquillant doux gommant 2 en 1). Засіб не тільки ефективно очищає обличчя від макіяжу і звичайних забруднень, але і відлущує ороговілі частинки шкіри. В результаті використання молочка 2 в 1 помітно звужуються пори, Т-зона очищується від чорних крапок, вирівнюється колір і текстура шкіри, висвітлюються пігментні плями, з обличчя зникає лущення.

Процедуру очищення закінчіть за допомогою зволожуючого тоніка серії Hydraderm - Moisturizing Toner (TONIQUE HYDRATANT sans ALCOOL).

Восени через постійні погодні коливання шкірі складно утримувати вологу, тому в цей час украй необхідно застосовувати креми, що містять зволожуючі компоненти. В такому випадку наносьте вранці освітлюючий зволожуючий крем серії White Derm Acte. Brightening Hydrating Cream (Crеme Hydratante Еclaircissante) не тільки глибоко зволожить шкірний покрив, але і допоможе освітлити пігментні плями, які утворилися за літо. 

Після Crеme Hydratante Еclaircissante нанесіть поживний зволожуючий крем-комфорт Academie Cream Moisture Comfort (Creme onctueuse hydratation confort). Цей засіб рекомендовано для застосування в холодну пору року і при сухому кліматі. Тому, якщо Ви навіть будете перебувати в приміщенні з сухим повітрям, крем-комфорт буде ефективно зволожувати, живити та відновлювати.

Щоб наситити шкіру вітамінами і активувати її регенеративні властивості, ввечері застосовуйте поживні креми з активним складом. Наприклад, можна скористатися поживним кремом «Сьоме чудо» Academie Nourishing Cream Seve Miracle (CREME SEVE MIRACLE). Крем не тільки повноцінно живить та відновлює шкіру, а також захищає її від несприятливого впливу навколишнього середовища, повертає їй молодість, пружність й еластичність.

Також в цей час року не варто забувати про застосування кремів з SPF - осіннє сонце вже не настільки активне, але щоб уникнути появи пігментних плям і ознак передчасного старіння, шкіру необхідно захищати від УФ-випромінювання протягом усього року.

Купити крем Академі з SPF фільтрами запрошуємо в інтернет-магазин Праймстайл, де досвідчені консультанти допоможуть підібрати необхідні Вашому випадку засоби. Будьте красиві і чарівні в будь-який час року та при будь-яких обставин!