Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Пептиди в ізраїльській косметиці

Пептиди - один з основних і найбільш популярних компонентів антивікової косметики. Застосовувати його в сфері косметології почали порівняно недавно, тому багато жінок ще не знають, що це за компонент і які функції він надає шкірі.

Що таке пептиди?

Пептиди - це ланцюжки, що складаються з амінокислот. Якщо ланцюжок включає в себе до 50 амінокислот, таке з'єднання називається пептидом, більше 50 - це вже білок або протеїн. Пептиди відрізняються від білків меншим розміром, що дозволяє їм проникати глибоко в дерму, а це значить, що косметика з пептидами дозволяє домогтися більш вираженого і довгострокового результату.

Спочатку пептиди виробляються самим організмом. Але за певних умов і по досягненню 25-30 років, коли обмін речовин починає сповільнюватися, налагоджена система дає збій. А оскільки пептиди є будівельним компонентом шкірного покриву, їх недостатня кількість не кращим чином позначається на його стані - шкіра починає втрачати свою пружність і еластичність.

Тому брак пептидів потрібно поповнювати за допомогою якісної косметики. Цікавим є той факт, що для наповнення шкіри пептидами не потрібно робити болючі уколи. Навіть в складі косметичних засобів вони проникають в глибокі шари шкіри і виконують покладені на них функції.

Функції пептидів, які діють на шкіру обличчя

Основна функція пептидів - це активізація відновних і регенеративних властивостей клітин шкіри, активізація вироблення колагену, еластину і глікозаміногліканів. Тому пептиди спочатку використовували як головний антивікової компонент в anti age косметиці. Зараз же цей компонент застосовується для боротьби з пігментацією і синцями під очима, для догляду за надчутливої шкірою, і навіть для боротьби з целюлітом і випаданням волосся.

Також пептиди відновлюють пружність і еластичність, надають ліфтинг ефект, розслаблюють м'язи, тим самим розгладжуючи зморшки (в тому числі і мімічні), виводять вільні радикали, мають протизапальну і ранозагоювальну властивості, позбавляють від купероза і вирівнюють колір обличчя.

Якими бувають пептиди?

Пептиди в косметиці діляться на:

• Сигнальні. Повідомляють про нестачу певних компонентів. Якщо вчасно не відреагувати, шкіра зневоднюється і втрачає еластичність.

• Стимулюючі. Такі пептиди допомагають відновити і підтягнути шкіру, а також стимулюють синтез колагену і молекул, що утримують вологу.

• Транспортні. Їх основним завданням є доставка в клітини шкіри і стабілізація корисних мікроелементів. Найпоширенішими транспортними пептидами вважаються пептиди міді.

• Міорелаксуючі. Це пептиди з ефектом ботокса. Вони сповільнюють м'язові скорочення, що розслаблює м'язи. В результаті, розгладжуються мімічні зморшки і заломи.

Пептиди отримали широке застосування в професійній ізраїльської косметиці.

Так, компанія Холі Ленд випустила високотехнологічну лінію з ліпопептидамі і амінокислотами для догляду за зрілою шкірою під назвою Perfect Time (35+). Вся косметика hl серії Perfect Time заснована на інноваційних компонентах, які підтримують водно-ліпідний баланс шкірного покриву, підтягують овал обличчя, шкіру шиї і області декольте, а також вирівнюють зморшки і надають шкірі більш молодий вид. Найбільшою популярністю серед засобів Perfect Time бренду Холі Ленд користуються інтенсивна коригувальна сироватка Perfect Time Advanced Firm & Lift Serum і крем для повік Perfect Time Anti-Wrinkle Eye Cream.

GIGI - ще один бренд-виробник професійної косметики з Ізраїлю, який застосував пептиди в виробництві своїх препаратів. Лінія Nutri Peptide від Джи Джи рекомендована для шкіри 40+. Зневоднення і сухість шкіри, фотостаріння, втомлений і тьмяний колір обличчя - прямі показання до застосування пептидної косметики gigi. В результаті її використання поліпшується колір шкіри, розгладжуються мімічні зморшки, шкіра виглядає більш сяючою і молодою.

Не менш ефективний варіант пептидної косметики пропонує бренд ONmacabim. У серії препаратів Neutrazen (35+) для досягнення хорошого результату застосовуються нанотехнології, що дозволяє доставляти корисні компоненти в найглибші шари шкіри. Нано косметика Onmacabim прекрасно захищає шкіру від негативного впливу вільних радикалів, покращує метаболізм шкіри, а також її протизапальні і регенеруючі властивості. Косметика серії Neutrazen від Онмакабім ефективна для боротьби зі старінням шкіри, при лікуванні купероза, акне і постакне, використовується після пластичних операцій, глибоких пілінгів і шліфовок.

Щоб вибрати відповідну Вам професійну ізраїльську косметику з пептидами запрошуємо в інтернет магазин Праймстайл. Якщо у Вас виникнуть які-небудь труднощі, досвідчені консультанти дадуть відповіді на всі питання і допоможуть оформити замовлення.

Любіть свою шкіру! Доглядайте за нею тільки за допомогою професійних засобів, ефективність і якість яких перевірено роками і тисячами щасливих жінок. Будьте красиві! В будь-якому віці і при будь-яких обставинах!