Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Перетин століть у професійній ізраїльській косметиці Onmacabim

Серед широкого асортименту професійної ізраїльської косметики інтернет-магазину Primestyle не малою популярністю користується продукція бренду Onmacabim. Косметика Онмакабім поєднує в собі засоби, створені на рецептах краси Стародавнього Ізраїлю, а також інноваційні косметичні препарати, які створюються за допомогою нано технологій.

Виробником професійної ізраїльської косметики Onmacabim є лабораторія Judean Desert Herbs.

Бренд Онмакабім позиціонує свою продукцію, як космецевтику, засновану на корисних властивостях трав Іудейській Пустелі. Це пов'язано не тільки з тим, що компанія розташована в Ізраїлі, а й з тим, що основним компонентом препаратів кожної лінії, який виробляється в лабораторії Judean Desert Herbs, є певна рослина, що виростає в Іудейській пустелі.

Наприклад, основним компонентом препаратів бренду і лінії для жирної і проблемної шкіри DM Line зокрема, є екстракт червоного безсмертника.

Червоний безсмертник в косметології ще з давніх часів відомий своїми протизапальними, загоювальними, антимікробними, протигрибковими і відновлюючими властивостями. Також ця рослина здатна посилити кровообіг. До складу екстракту червоного безсмертника входить багато корисних компонентів: флавоноїди (активізують процес регенерації), цинк (контролює виділення шкірного сала і надає підсушючу дію), вітамін А (сприяє синтезу колагену), вітамін С (є потужним антиоксидантом), вітамін К (зміцнює кровоносні судини).

Ключовим компонентом серії для сухої і чутливої шкіри NR Line від ONmacabim стала примула вечірня (енотера). Корисні властивості цієї рослини відомі ще з часів стародавніх майя.

Масло примули вечірньої - єдина рослинна олія, яка за складом дуже схоже на риб'ячий жир.

У маслі енотери міститься до 80% лінолевої кислоти, дія якої посилюється ейкозеновою кислотою і доповнюється олеїновою, стеариновою і пальмітиновою кислотами. Також в його складі присутні практично всі необхідні для підтримки шкіри в гарному стані мінерали і вітаміни (Е, В С).

Масло примули вечірньої володіє великим рядом корисних властивостей, які застосовуються в косметології. Це: зволоження, живлення, анти вікова та регенеруюча дії.

Також не можна залишити без уваги серію для пігментованої шкіри PR Line. Основним активним компонентом препаратів лінії є екстракт такої всім відомої і дуже поширеної рослини, як петрушка. Даний екстракт надає сильну відбілюючу дію на шкіру за рахунок того, що в ньому містяться різні форми вітаміну А. Петрушка є потужним антиоксидантом. Вона володіє омолоджуючими, зволожуючими і загоюючими властивостями. Після застосування освітлюючої косметики Онмакабім шкіра стає світлішою, освітлюються або взагалі прибираються пігментні плями.

В екстракті петрушки міститься вітамін К, який широко застосовується в косметиці для догляду за шкірою навколо очей. Засоби з вітаміном К знімають набряклість і допомагають розсмоктатися синцям під очима.

У нинішній час стрімкого прогресу, фахівці бренду Онмакабім не обмежуються тільки традиційної рецептурою косметичних засобів. Також вони застосовують різні ноу-хау для своїх антивікових препаратів. Так, за основу косметики серії Neutrazen (Nano Technology) фахівці бренду взяли капсульовано пептиди.

Активні компоненти лінії Neutrazen (Nano Technology) представлені у вигляді наночастинок. Для збільшення ефективності препаратів серії з наночастинок створюються нанокомплекси, які в результаті укладають в наносфери. Через свої розміри наночастинки здатні проникати в найглибші шари шкіри, тим самим сприяючи більш глибокому проникненню корисних компонентів в дерму. В результаті чого поліпшується процес регенерації клітин шкіри, усуваються запальні процеси, зменшуються вугрі, вирівнюються зморшки, поліпшується колір обличчя.

Основними показаннями до застосування нанокосметики Neutrazen є вікові зміни шкіри, пігментація, зневоднення і ознаки фотостаріння.

Щоб обрати косметику Onmacabim, яка підходить саме Вам, запрошуємо відвідати інтернет магазин професійної ізраїльської косметики Primestyle. Тут Ви зможете ознайомитися практично з повним каталогом продукції бренду, а досвідчені консультанти допоможуть здійснити вибір.