Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

«Рідке золото» в ізраїльській косметиці Anna Lotan

У лабораторії бренду Anna Lotan була розроблена універсальна лінія для догляду за шкірою будь-якого віку під назвою Liquid Gold (рідке золото). Засоби серії підходять практично будь-якому типу епідермісу, а особливо гарні вони для сухої, також для нормальної, комбінованої та старіючої шкіри, яка схильна до сухості.

Така універсальність професійної ізраїльської косметики Anna Lotan серії «Рідке золото» досягається за рахунок того, що ключовим інгредієнтом препаратів лінії виступає обліпиха. Ця цілюща ягода здавна відома своїми корисними діями, які вона надає не тільки на шкіру обличчя, а й на весь організм в цілому.

Найціннішим продуктом вважається олія обліпихи. В ній міститься величезна кількість корисних елементів. Це практично повний набір вітамінів (вітамін А, С, Е, F, К і вітаміни груп В і Р), 18 амінокислот, 42 види ліпідів і 27 мікроелементів. Що стосовно вітамінів, то в обліписі міститься в 10 разів більше вітаміну С, ніж в лимоні; більше вітаміну Е, ніж в соєвому маслі; в 3 рази більше вітаміну А, ніж у моркві. Серед мінералів у складі олії цієї помаранчевої ягоди можна виділити бор, залізо, кальцій, магній і ін. Також в олії обліпихи містяться АНА і ВНА кислоти, Омега-6, Омега-9, стеаринова і пальмітоолеїнової кислота.

Завдяки своєму складу, обліпиха надає величезний ряд корисних дій на шкіру. Олію з обліпихи часто включають до складу різних кремів, масок, сироваток та інших косметичних засобів.

Олія обліпихи ефективно живить і зволожує суху або старіючу шкіру. Розгладжує мімічні та дрібні вікові зморшки, відновлює природний тургор шкіри, тим самим сприяючи її омолодженню. Засіб рятує від лущення і почуття стягнутості. Також підходить для догляду за комбінованою і проблемною шкірою, при цьому надаючи протизапальну, бактерицидну, пом'якшуючу і тонізуючу дію. Його застосовують для боротьби з вугровим висипом і прищами. Олія з обліпихи є потужним освітлюючим засобом. Якщо Ви володарка веснянок або пігментних плям, значить воно для Вас. Обліпиха - потужний антиоксидант. Олія з цього чагарнику ефективно захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Виходячи з перерахованих вище достоїнств обліпихи, не дивно, що вона стала основою всіх засобів лінії Liquid Gold від Анни Лотан. Всі продукти «Золотої» серії мають ніжний помаранчевий або золотистий відтінок.

Професійна ізраїльська косметика Anna Lotan делікатно доглядає за шкірою, надаючи їй більш здоровий і оксамитовий вигляд. Всі препарати лінії, проникаючи глибоко в дерму, ефективно наповнюють шкіру вологою, тим самим запобігаючи сухості та лущенню. Також «Золота» лінія націлена на боротьбу з передчасним старінням шкіри.

Косметику Liquid Gold фахівці ділять на два типи. Це засоби:

• для сухої, в'янучої шкіри;

• для нормального або комбінованого, схильного до сухості епідермісу.

Для в'янучої сухої шкіри спеціально розроблені противовозрастная засоби. Це: крем Greeno-Gold, морський зволожувач, активний лосьйон-гель і крем для повік і шиї «Золотий».

Рекомендований фахівцями бренду основний догляд з Liquid Gold, складається з етапів очищення, тонізації, ексфоліації, зволоження і захисту від УФ і негативного впливу навколишнього середовища.

Щоб зробити етап очищення більш ефективним і приємним, фахівці бренду Анна Лотан розробили миючі засоби у вигляді гелю (Liquid Gold Facial Foaming Gel), емульсії (Liquid Gold Cleansing Milk) і обліпихова пінки (Liquid Gold Foam Wash). За допомогою емульсії і пінки можна змивати макіяж. Для завершення етапу очищення скористайтеся лосьйоном Liquid Gold Facial Toner. Він заспокоїть шкіру і підготує її до нанесення крему (сприяє глибшому його проникненню).

Щоб регулярний догляд був ще більш ефективним, періодично потрібно відлущувати ороговілі частинки шкіри. Для вирішення цього завдання розроблені пілінги. Яскравим представником цього роду косметичних препаратів є абразивний скраб Liquid Gold Golden Marine Scrub від Anna Lotan.

Глибоке зволоження і ефективний захист забезпечать денний крем «Золотий» і денний крем з потрійним ефектом, SPF30 і обліпихою Liquid Gold Triple Benefit Day Cream. Крем потрійної дії має легкий тональний ефект.

Багато захоплених відгуків отримав крем для шиї і повік Anna Lotan Liquid Gold Solid Gold. Він пом'якшує, живить і заспокоює шкіру повік. Також підходить для шкіри губ, шиї і декольте. Особливістю даного крему є те, що він має дуже щільну консистенцію. Ця особливість досягається за рахунок того, що в кремі містяться маленькі крупинки воску, які при нанесенні розплавляються від температури тіла і перетворюються в ніжну шовковисту олію.

Всі засоби, необхідні для базового догляду з ізраїльської косметикою Анна Лотан, можна купити в Україні в інтернет-магазині Primestyle.

Оберіть свої «золоті» засоби Liquid Gold від Anna Lotan і результат не змусить довго чекати. Ваша шкіра стане ще більш зволоженою, ніжною, бархатистою і сяятиме природною красою краще будь-якого золота!