Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Що таке зневоднення шкіри? Як від нього позбутися за допомогою професійної ізраїльської косметики?

Зі зневодненням шкіри стикається мало не кожна друга жінка. Але ситуація не настільки серйозна, як багато хто звик вважати. Головним завданням в цьому випадку є вчасно розпізнати проблему і відкоригувати щоденний догляд.

Що значить зневоднена шкіра і причини виникнення такого стану

В першу чергу потрібно розуміти, що зневоднена шкіра - не суха! Дуже часто ці два поняття прирівнюються. Це - неправильно! Зневоднення - тимчасовий стан шкірних покривів, який може виникнути у будь-якого типу шкіри: як у жирного, так і у сухого. Зневоднена шкіра страждає від нестачі вологи, а суха потребує поживних речовинах і шкірного сала (себума).

Під впливом деяких несприятливих факторів у шкіри може порушитися захисний шар. Це призводить до швидкого випаровування вологи, що надходить в клітини епідермісу через кровоносні судини. З цих причин і настає дефіцит вологи, який проявляється в декількох ознаках. Це:

• тьмяний колір обличчя;

• відчуття стягнутості після умивання (контакту з водою); • шкіра стає грубою, в деяких місцях лущиться;

• з'являється незвична чутливість;

• дрібні зморшки (лінії зневоднення), які розташовуються у вигляді сітки не тільки в місцях з активною мімікою, а й по всьому обличчю. Найчастіше розгладжуються відразу після нанесення відповідного крему.

Зневоднення шкіри може виникнути під впливом ультрафіолету (наприклад, зловживання засмагою), при порушенні питного режиму і при нестачі вітамінів. Також до такого стану можуть привести шкідливі звички, незбалансоване харчування, прийом медикаментів, сухе повітря, дієти, гормональні порушення, неправильний догляд за шкірою, занадто часті пілінги і чищення.

Щоб відновлення зневодненої шкіри було максимально швидким і ефективним, потрібно дотримуватися кількох нескладних правил. В першу чергу потрібно подбати про питний режим, відмовитися від фаст-фуду, ввести в раціон харчування більше зелені, фруктів і овочів.

Далі необхідно відкоригувати щоденний догляд за шкірою обличчя.

1. Процедуру очищення варто почати з умивання м'яким очищуючим засобом, який не буде ще більше висушувати шкіру і посилювати її чутливість. Гарними варіантами в даному випадку стануть очисник з гіалуроновою кислотою Vitalise Cleanser бренду Холі Ленд або гель з екстрактом ромашки Onmacabim Oxygen Cleanser Gel.

2. При відновленні зневодненої шкіри обличчя незамінними помічниками стають сироватки, активним компонентом яких, наприклад, виступає гіалуронова кислота (ГК, гіалуронка). З причини того, що молекули цього неперевершеного зволожувача можуть зберігати і утримувати велику кількість вологи в клітинах і на поверхні шкіри. Зволожуючі краплі Christina Line Repair - Theraskin + HA, сироватка з ГК Холі Ленд або регенеруючі краплі Dew Drops + HA від Renew гарантують якісне зволоження протягом усього дня і сприяють ефективному утриманню вологи в клітинах шкіри.

3. Зволожуючі креми потрібно вибирати відповідно до типу шкіри і наносити 2 рази на день, щоб шкірні покриви були насичені вологою протягом доби. Власниці комбінованої і жирної шкіри по достоїнству оцінять активну емульсію GIGI SEA WEED Active Moisturizer. Дівчатам із сухою шкірою глибоке зволоження, а також хороший захист забезпечить крем Christina Rose Hips Moisture Cream with Carrot Oil. Відновити водно-ліпідний бар'єр і наситити вологою проблемну шкіру не складе труднощів за допомогою зволожуючого крему Холі Ленд A-NOX Hydratant Cream. Якщо у Вас виникли проблеми з підбором відповідного засобу для Вашого типу шкіри, тоді можна скористатися універсальним кремом з гіалуронкою Vitalise Moisturizing Cream, який підійде будь-якій шкірі.

4. В якості додаткового догляду за зневодненою шкірою не варто відмовлятися від легких пілінгів з АНА-кислотами (наприклад, Onmacabim Oxygen Peeling Gel AHA). Вони видалять ороговілі частинки шкіри. А, це означає, що активні компоненти від інших засобів будуть швидше і глибше проникати в шкіру. Також не забувайте про маски. Поки шкіра не відновиться, наносите їх 3 - 4 рази на тиждень, а далі поступово переходьте на 1 - 2 рази.

Ви стали однією з власниць зневодненої шкіри? Після прочитання цієї статті Вам стали відомі основні способи боротьби з цією проблемою. Для професійної ізраїльської косметики практично немає нерозв'язних завдань! Подолайте всі етапи відновлення зневодненої шкіри і забудьте про неї назавжди!