Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Скажіть «НІ!» прищам з серією ACNON від GIGI

Вугрова хвороба (акне, прищі, вугрі) - одне з захворювань шкіри, які найчастіше зустрічаються. На цю недугу страждають близько 85% підлітків. Вона не вибирає за статевою ознакою, їй однаково схильні як дівчата, так і хлопці. 30% людей , які страждають від акне, приходиться на вік 30 - 40 років, а іноді навіть і 50.

Основний пік захворювання припадає на 14 - 16 років. У цьому віці вугрова хвороба характеризується тривалим перебігом з частими загостреннями. Клінічні прояви вугрів можуть зберегтися навіть до 40 років, часто приводячи до спотворення і появи стійких рубців і шрамів. Всі ці недоліки тягнуть за собою емоційні переживання. Адже скільки років Вам не було, завжди хочеться мати красиву і чисту шкіру обличчя, щоб не ставати приводом для буллінгу (це особливо стосується, шкільного віку) або не викликати несприйняття через непривабливий зовнішній вигляд. Обличчя - це перше, на що звертає увагу людина при знайомстві.

Причин виникнення акне багато і вони бувають найрізноманітнішими. Це може бути і спадкова схильність, прийом гормональних препаратів (наприклад, протизаплідних таблеток), періоди гормонального дисбалансу (перехідний вік, менструальний цикл у дівчат і жінок, менопауза), і підвищене вироблення себуму або збій обміну жирів.

При неправильному догляді можуть виникнути ускладнення. На обличчі, грудях або спині з'являються великі вузли яскраво-червоного або синього кольору. Вони розташовуються глибоко в шкірі і дуже болючі. Зливаючись, вони утворюють конгломерати, розтин яких призводить до ран, які не загоюються, і в підсумку - до грубих рубців.

Щоб такого не сталося, вугрову хворобу потрібно лікувати комплексно і правильно. Одним з етапів позбавлення від акне є регулярний догляд за шкірою. Для того, щоб він був максимально приємним і ефективним фахівцями ізраїльського бренду GIGI була розроблена високоефективна лінія для лікування акне під назвою ACNON.

Лінія ACNON - це поєднання сучасних технологій і активних компонентів. Інгредієнти взаємо підсилюють один одного (працюють синергетично), що дає швидкі і видимі результати. Всі препарати лінії - дерматологічно протестовані. Застосування серії ACNON допоможе впоратися з вугровим висипом і побороти перші ознаки старіння. Препарати GIGI ACNON можна використовувати вже в підлітковому віці.

Як було вже сказано вище, хороший ефект досягається за рахунок активних компонентів, що входять до складу засобів GIGI.

Так, кипрей канадський зменшує кількість тестостерону, що викликає появу прищів, за рахунок затримки активності ферменту 5-альфа-редуктази. Крім того, екстракт цієї рослини має антиоксидантні і антибактеріальні властивості. Канадський кипрей зупиняє появу прищів.

Гліколева кислота, що видобувається з цукрового очерету, очищає сальні протоки від комедонів. Цю АНА-кислоту використовують як натуральний ексфоліант. Вона є потужним антиоксидантом.

Полісахарид декстран має протизапальну, антибактеріальну і зволожуючу властивості. Запобігає зростанню Р.бактерій.

Ретиноїди (хімічні сполуки з вітаміном А) контролюють вироблення себума, освітлюють темні плями і зменшують появу прищів, розгладжують рубці після акне.

NMF контролює рівень природної вологи шкіри, запобігає її зневодненню, знімає почервоніння.

Фахівці бренду рекомендують користуватися базовим щоденним доглядом:

1. Очищати вранці і ввечері шкіру за допомогою заспокійливого гелю для вмивання GIGI Acnon Smoothing Facial Cleanser.             

2. Тонік GIGI Acnon Spotless Skin Refresher завершить процедуру очищення і відновить кислотно-лужний баланс.

3. Вдень застосовуйте денний зволожуючий крем GIGI Acnon Day Control Moisturizer, який зволожує шкіру і запобігає надмірному виділенню себума.

4. Перед сном, після процедури очищення, застосовуйте нічний крем GIGI Acnon Overnight Treatment.

Регулярно доглядайте за обличчям за допомогою серії ACNON від GIGI і Ви відразу побачите результати: у Вас зменшаться плями, шкіра стане чистою і здоровою без жирного блиску.

Більше інформації про препарати лінії ACNON Ви можете дізнатися на сторінках онлайн-салону Primestyle, де менеджери допоможуть оформити замовлення і підібрати те, що потрібно саме Вам.