Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Весняний догляд за шкірою обличчя з професійною ізраїльською косметикою

З приходом весни кожна жінка хоче виглядати по-особливому гарною. Основою привабливого зовнішнього вигляду є доглянута та здорова шкіра. Але за час зимового холоду, вітру та коливання температур, шкіра зневоднюється, стає більш сухою, чутливою, на ній можуть з’явитися подразнення.

Тому навесні потрібно відновити шкіру та дещо відкоригувати вміст своїх косметичок. В даному випадку професійна ізраїльська косметика буде в нагоді. Оскільки її якість не викликає сумнівів, а завдяки широкому вибору засобів вдасться підібрати ідеальний догляд для будь-якого типу шкіри.

Відновлення шкіри

Відновити шкіру та надати їй красивого природного сяйва можна за допомогою різноманітних пілінгів, в тому числі й хімічних. Ця процедура є надзвичайно ефективною, тому що вона допомагає позбутися від практично будь-якого недоліку шкіри: гіперпігментації, акне, тьмяного кольору шкіри, зморшок. Пілінги також гарно відбілюють шкіру та стимулюють ріст нових здорових клітин. Такий ефект досягається за рахунок АНА та ВНА-кислот, які входять в склад хімічного пілінгу.

Ізраїльська косметика Холі Ленд пропонує декілька ефективних варіантів для даної процедури. Це може бути хімічний пілінг 8 або 12% серії Alpha Complex Multi-Fruit System, пілінг з фруктовими кислотами і фітоестрогенами AGE CONTROL Super-Lift або бестселер бренду – крем-пілінг на молочній кислоті Lactolan.

Очищення шкіри

Навесні підберіть делікатні засоби для очищення. Спиртові лосьйони та тоніки краще прибрати із щоденного застосування для того, щоб не пересушити шкіру.

Обовя’зково щовечора знімайте макіяж. Також не забувайте цей засіб змивати. Для цього можна використати гідрофільний очищувач для всіх типів шкіри Fresh Hydrophilic Cleanser бренду Christina. Процедуру очищення завершіть за допомогою улюбленого тоніка.

Зволоження шкіри

Весна – вдалий час для поповнення косметички гарним зволожуючим кремом. Його можна наносити вранці, а ввечері використовувати живильні креми з насиченою текстурою. При виборі зволожуючого крему в складі шукайте активні зволожувачі: гіалуронову кислоту, сечовину, NMF (натуральний зволожуючий фактор), колаген, рослинні екстракти, наприклад, екстракт алое і т.д.

Кожний виробник професійної косметики із Ізраїлю в асортименті своїх косметичних засобів має зволожувальну лінію. Так, спеціалісти бренду Холі Ленд створили цілу серію з гіалуроновою кислотою Vitalise, яка призначена для ефективного зволоження та відновлення зневодненої шкіри.

Aqualia від Renew – лінійка професійних засобів для екстразволоження шкіри. Косметикою серії Aqualia можна забезпечити всі етапи базового догляду від демакіяжу до зволоження та живлення.

Використання кремів з SPF

Весною сонце гріє все краще, стає більш активним. Тому в цей період обов’язкове використання сонцезахисного крему або в крему, в складі якого є SPF. Застосування таких засобів попередить передчасне старіння шкіри, її зневодення та виникнення пігментних плям. Сонцезахисні креми Sunbrella від Холі Ленд стануть незамінним помічником в весняно-літній період.

Косметику для зволоження шкіри обличчя запрошуємо купити в інтернет магазині професійної косметики Primestyle, де на Вас чекає тільки оригінальна продукція від відомих ізраїльських брендів.