Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Як боротися з висипаннями за допомогою ізраїльської косметики

Зараз складно знайти людину, яка хоча б раз в житті не стикалася з висипаннями. Проблема прищів все більше дорослішає - навіть якщо вам вже 40, ви також можете зіткнутися з нею. Тому, підлітків і дорослих людей все більше цікавлять питання, чому виникають прищі, якими вони бувають і як з ними боротися.

Види прищів

Прищі - це досить розмитий опис висипань на обличчі, який не є медичним терміном. Насправді вчені виділяють кілька видів висипань.

• Комедони. Це - поверхневі висипання, які можуть стати причиною більш серйозних проблем. Можна сказати, що з них все і починається. Якщо комедонам не надається належний догляд, вони можуть перетворитися в папули. Комедон - це, по суті, сальна пробка, яка закупорює пору. Бувають відкритими (чорні точки) і закритими (білий жировик під шкірою).

• Папула. Це вже повноцінний, дозрілий прищ, який при пальпації супроводжується хворобливими відчуттями. Колір коливається від червоного до синього.

• Пустула. Містить в собі гній, який на поверхні шкіри проявляється біло-жовтої точкою. Може утворитися з папули.

• Вузлувато-кістозні прищі. Це пустули, об'єднані в конгломерати свищевими протоками. Відрізняються хворобливістю, глибиною освіти і вимагає серйозного лікування.

• Блискавичні прищі. Відрізняється великими ділянками ураження, болями в м'язах і кістках, впливає на лейкоцитарну формулу. Вважається найважчою формою вугрової хвороби, вимагає кваліфікованої медичної допомоги

Причини виникнення висипань

Причин виникнення прищів кілька. Найпопулярніша з них, звичайно ж, гормональний дисбаланс (пубертатний період, вагітність, певні дні менструального циклу і т.д.). Також на появу висипань можуть вплинути деякі захворювання шлунково-кишкового тракту, ендокринної системи. Стрес, неправильне харчування, зловживання фастфудом, газованою водою, шкідливі звички теж згубно позначаються на стані шкіри. Якщо сюди ще додати неправильний догляд, то виникає добре середовище для розмноження пропіон-бактерій (бактерій, що провокують акне).

Як боротися з акне?

Існує 4 стадії тяжкості акне. Як правило, з першої (комедони на певній частині обличчя) і другий (переважно комедони, можуть ще додатися папули і пустули, тільки висипання вражають кілька зон на обличчі) стадією вугрової хвороби можна впоратися самостійно, забезпечивши правильний і своєчасний догляд. Тоді як третя і четверта потребують обов'язкового звернення до спеціалістів.

Щоб позбутися від нових висипань, потрібно в першу чергу переглянути свій раціон. З нього необхідно прибрати гостре, солодке, жирне, каву, газовані напої. Далі забезпечити правильний догляд.

Ось тут на допомогу прийде професійна ізраїльська косметика, широкий асортимент якої забезпечить кожен етап щоденного догляду якісними засобами.

1. Щовечора необхідно змивати макіяж за допомогою засобу подвійної дії для зняття макіяжу Forever Young Dual Action Makeup Remover від Christina.

2. Далі необхідно очищати шкіру за допомогою спеціального засобу для проблемної шкіри. На цьому етапі прекрасно підійде дезінфікуючий лосьйон Холі Ленд під назвою A-NOX Face Lotion або гель для глибокого очищення Propioguard Deep Lathering Abstergent від Ренью.

3. Щоб відновити рівень рН і нормалізувати роботу сальних залоз, потрібно пам'ятати про тонізацію. На цьому етапі незамінним помічником стане косметика Крістіна, а саме балансуючий тонік Comodex Purify & Balance Toner або освіжаючий тонік серії Bio Phyto.

4. Проблемна шкіра, також як і будь-яка інша, потребує обов'язкового зволоження. Асортимент зволожуючих кремів ізраїльської косметики досить широкий, тут вже потрібно орієнтуватися на свої переваги і бюджет. Інтернет магазин Primestyle пропонує на Ваш вибір зволожуючу сироватку Comodex Hydrate & Restore Serum від Christina, крем для проблемної шкіри A-NOX Hydratant Cream і зволожуючу емульсію DOUBLE ACTION Hydratant Emulsion бренду Холі Ленд, або крем потрійної дії Propioguard Sunscreen Triple Active Day Cream від Renew і т. д.

В даній статті наведено базовий догляд, який так необхідний шкірі з акне. Щоб ознайомиться з повним каталогом ізраїльської косметики для проблемної шкіри, переходьте на сторінки інтернет магазину професійної косметики Primestyle. Також тут Ви знайдете підсушуючи засоби, що замаскують прищі, які геть несвоєчасно з’явились.