Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Як зберегти молодість шкіри з косметикою Holy Land

При досягненні 35-45 років в організмі жінки відбуваються певні зміни, які не кращим чином позначаються на стані шкіри. Шкіру такого віку прийнято вважати зрілою. В цей час в жіночому організмі істотно зменшується рівень вироблення гормону естрогену. Що, в свою чергу, призводить до зниження природного синтезу колагену. В результаті - шкіра втрачає свою пружність і еластичність, стає в'ялою, тьмяною і не здоровою на вигляд. Але, не варто впадати у відчай, вікові зміни можна сповільнити за допомогою правильного догляду.

Тут нам стане в нагоді професійна ізраїльська косметика holy land, за допомогою якої можна домогтися гарного результату за короткі терміни. Це досягається за рахунок того, що вся продукція бренду виробляється з натуральної сировини в відповідності до світових стандартів якості.

Для догляду за зрілою шкірою фахівцями Холі Ленд було розроблено кілька ліній. Найпопулярнішими є:

• Age Control - серія з фітоестрогенами для в'янучої шкіри;

• Bio Repair - лінія для відновлення пошкодженої і зрілої шкіри;

• Perfect Time - лінійка препаратів з ліпопептидами і амінокислотами.

Отже, будь-який правильний догляд починається з очищення. В даному віці шкіру краще очищати за допомогою спеціальних засобів (гелів, емульсій, молочка). У догляді за зрілою шкірою краще відмовитися від мила, оскільки воно дуже сушить епідерміс. Пропонуємо звернути увагу на такі миючі засоби Холі Ленд, як ніжний гель серії Perfect Time, емульсію BIO REPAIR Cleansing Emulsion і гель BIO REPAIR Gel Cleanser.

Далі, на вже очищену шкіру варто нанести крем. Також, для більш вираженого ефекту під крем можна застосовувати спеціальні сироватки. Наприклад, зміцнюючу AGE CONTROL Firming Serum або інтенсивний коригуючий серум Perfect Time Advanced Firm & Lift Serum. Крем бажано обирати відповідно до часу доби, коли він буде застосовуватися: денний крем (володіє більш легкою текстурою, часто містить СПФ і може служити основою під макіяж) і нічний (жирніше, ніж денний, містить більше поживних речовин для більш ефективного відновлення клітин шкіри у нічний час). Прекрасно зарекомендували себе денний захисний крем BIO REPAIR Day Care SPF-15 і Perfect Time Daily Firming Cream. З нічних кремів варто звернути увагу на BIO REPAIR Night Care або Perfect Time Deep Action Night Cream.

Також не варто забувати про делікатні області навколо очей, зони шиї і декольте. Адже по шкірі в цих областях дуже легко розпізнати справжній вік жінки. Доглядайте за цими делікатними областями за допомогою крему Holy Land BIO REPAIR Eye & Neck Care, крему для шиї і декольте Perfect Time Neck & Decollete Cream і крему для повік Perfect Time Anti-Wrinkle Eye Cream. Результат не змусить довго чекати. Незабаром Ви побачите, як розгладжуються зморшки, зникають мішки і синці під очима.

У віці 35-45 років обов'язково, не рідше ніж два рази на тиждень, потрібно наносити зволожуючі маски. Не завадить також застосування поживних і ліфтинговий засобів. Відповідну до Ваших потреб маску, можна вибрати серед продуктів серій Age Control (скорочуюча ліфтингова маска), Bio Repair (поживна) та Perfect Time (підтягуюча).

Також не забувайте про пілінги. Адже вони допоможуть очистити шкіру від ороговілих частинок і відкрити доступ корисним компонентам з масок і кремів в глибші шари шкіри. Спеціально для зрілої шкіри створені засоби серії Age Control (пілінг з фруктовими кислотами і естрогенами, а також пілінг з АНА-кислотами і ретинолом).

Доглядайте за шкірою обличчя правильно і своєчасно! Адже тільки при такому догляді Ви зможете зберегти молодість обличчя якомога довше.