Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Зморшки - не вирок з New Age від GIGI

Настає час, коли дивлячись на своє відображення в дзеркалі, приходить усвідомлення того, що час швидкоплинний. На обличчі з'являються зморшки, обличчя набуває тьмяного землянистого кольору, втрачається пружність і еластичність шкіри, внаслідок чого погіршується овал обличчя, з'являються дряблість, мішки і синці під очима. А як би хотілося зупинити час і продовжити молодість і красу шкіри на довгі роки!

Але зморшки - це не вирок, якщо використовувати в щоденному догляді лінію для зрілої шкіри (35+) New Age від GIGI.

GIGI Cosmetic Laboratories - найбільша компанія-виробник ізраїльської космецевтики, продукцією якої професійні косметологи користуються більш ніж в тридцяти (30) країнах світу. Компанія почала роботу ще в 1957 році, коли містер Еліейзер Ландау поставив собі за мету створити найбільшу і найкращу в Ізраїлі компанію з виробництва професійної косметики. Гасло компанії, котрому вона слідує на сьогоднішній день: «З GIGI Ви в хороших руках». Першими лініями, які були розроблені паном Ландау, стали серії для проблемної та вікової шкіри. У цій статті піде мова про лінію New Age, косметика якій була створена з урахуванням всіх потреб, властивих зрілій шкірі.

З віком у жінок починає змінюватися гормональний фон, що негативно позначається на стані шкіри. З роками кількість естрогенів зменшується. Це призводить до того, що починає погіршуватися вироблення організмом колагену і еластину, знижується синтез епідермальних ліпідів, в результаті чого шкірні покриви втрачають свою природну вологість, погіршується тургор шкіри. Рішенням даної проблеми могло б бути призначення гормонотерапії, але вона має ряд протипоказань.

Вихід з даної ситуації був знайдемо фахівцями лабораторії GIGI, коли вони взяли за основу лінії New Age активні ізофлавони (рослинні речовини, що володіють естрогенною активністю) сої - Soyaglycon. Він дублює роботу естрогенів в епідермісі, тим самим позитивно впливаючи на синтез колагену, нормалізує процес відновлення клітин. Вважається потужним антиоксидантом.

Крім ізофлавона сої, професійна косметика GIGI New Age багата на такі активні компоненти, як:

• Молочна кислота, екстракт бурих водоростей. Відповідають за зволоження шкіри.

• Лецитин, алантоїн. Мають антисептичну, протизапальну дії. Лецитин використовується для запобігання появи зморшок, алантоїн - прекрасний відлущуючий засіб.

• Амінокислоти. Є основою для вироблення колагену і еластину.

• Декспантенол, сквален, рослинні масла. Беруть активну участь в регенерації шкіри, масла підвищують захисні властивості епідермісу.                                                                                                    

Основними показаннями для застосування лінії New Age від GIGI є:

• вік 35+;

• появи зморшок у жінок в період менопаузи;

• зневоднення і в'ялість шкіри;

• вирівнювання рельєфу шкіри, в тому числі, і глибоких зморшок;

• лікування шкіри в постпілінговий період.

Лінія New Age від GIGI - яскравий приклад професійної ізраїльської косметики для вирішення проблем вікового епідермісу. Регулярне застосування цієї лінії допоможе повернути час назад і повернути молодість і красу Вашій шкірі.

Щоб дізнатися більше про косметику GIGI і купити те, що потрібно Вашій шкірі, запрошуємо відвідати наш інтернет-магазин професійної косметики Primestyle.