Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Ізраїльська косметика. Вивчаємо склад

Сучасні жінки вже, напевно, не уявляють життя без безлічі барвистих баночок і тюбиків з кремами в своїх косметичках. На сьогоднішній день представниці прекрасної статі, піклуючись про свою шкіру обличчя, віддають перевагу професійній косметиці. Тут відразу ж виникає питання. При покупці нового засобу чому Ви довіряєте в першу чергу? Пораді подруг? Можливо популярності і впізнаваності бренду? Списку активних компонентів, що входять до складу того чи іншого препарату? Як показує практика, найчастіше люди вибирають те, що зараз «в тренді» або яскраво і привабливо виглядає. А ось професійні косметологи і дерматологи радять робити вибір, покладаючись на інформацію, зазначену на косметиці. Адже ні думка подруг, ні популярність бренду, ні гарна упаковка не гарантують кінцевого результату. І лише склад косметичного засобу дає можливість дізнатися, чи буде очищуючий засіб, крем, маска або сироватка по-справжньому корисним і ефективним.

Сьогодні хочеться виділити кілька найбільш часто вживаних і популярних компонентів, які входять до складу професійних косметичних засобів. Давайте в цій статті розглянемо такі інгредієнти, як гіалуронова кислота, ретинол, антиоксиданти, діоксид титану і оксид цинку, і наведемо засоби на прикладі ізраїльської косметики.

Отже, гіалуронова кислота (ГК, гіалуронка). ГК - це полісахарид, що володіє рядом корисних функцій. Це, в першу чергу, гарне зволоження, вона сприяє швидкому загоєнню ран, запобігає появі шрамів і рубців, захищає шкіру від UV-випромінювання і негативного впливу навколишнього середовища, надає anti age ефект.

• Серія VITALISE бренду Холі Ленд;

• Гіалуронова маска Oxygen Hyaluronate Collector Mask від Onmacabim;

• Регенеруючі зволожуючі краплі Тераскін з ГК для всіх типів шкіри Christina Line Repair - Theraskin + HA.

Ретинол (Ретіноїди). Це синтетичні аналоги вітаміну А. Вони мають відлущуючі і антиоксидантні властивості. Допомагають боротися з акне (зупиняють запальний процес, стимулюють регенерацію клітин шкіри) і гіперпігментацією. Також ретиноїди надають антивіковий вплив, стимулюють вироблення колагену і гіалуронової кислоти. Тільки потрібно врахувати, що їх потрібно вводити поступово, оскільки вони можуть викликати роздратування шкіри. Також застосування ретинолу підвищує чутливість шкіри до ультрафіолету. Тому косметикою з цим компонентом варто користуватися паралельно з сонцезахисними кремами.

• Серія Холі Ленд ALPHA-BETA & RETINOL;

• Сироватка Serum Retinol від Renew;

• Крем для області навколо очей Christina Retinol Eye Cream + Vitamins A, E і C;

Серія Retinol Forte від GIGI.

Антиоксиданти захищають шкіру від негативного впливу вільних радикалів, які, в свою чергу, знижують здатність шкіри до оновлення і прискорюють процес старіння. В результаті регулярного застосування косметики з антиоксидантами шкіра стане добре зволоженою, відновить рівномірний тон, а також свіжість і здоровий вигляд. Антиоксиданти можна перераховувати довго. Назвемо найпопулярніші з них. Це вітамін С, коензім Q10, вітаміни Е, А і F, біофлавоноїди, гамамеліс, зелений чай, гінкго білоба, екстракт виноградних кісточок, селен, пантенол і т.д.

• Холі Ленд C the Success - серія з вітаміном С;

Moisturizing Cream Vitamin C SPF-25 - крем антиоксидант з активним вітаміном С від Renew;

• Серії Ester C і VITAMIN E від GIGI;

• VC Line від Onmacabim - лінія з вітаміном С;

• Christina Multivitamin Anti-Wrinkle Eye Mask - мультивітамінна маска для області навколо очей.

Діоксид титану і оксид цинку. Дуже актуальні компоненти з настанням весняно-літнього періоду, оскільки є основними інгредієнтами сонцезахисної косметики. Вони працюють, як екран, при цьому розсіюючи UV-промені.

• Серія SUNBRELLA бренду Holy Land;

• PR Line Sun Block Cream with Make-Up SPF 30 (PR Line Sun Block Cream SPF 30) - сонцезахисний крем Onmacabim з тоном і без;

Premium BB Cream SPF 30 - преміум ББ-крем з СПФ 30 від Anna Lotan.

У цій статті були наведені лише кілька найпопулярніших засобів і компонентів професійної ізраїльської косметики. Уважно вивчайте склад засобів і тоді Ви зможете вибрати той продукт, який виправдає всі Ваші вимоги та очікування.