Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Ізраїльська косметика. Як відбілити шкіру обличчя вдома

Красивий і здоровий відтінок обличчя - візитна картка людини, оскільки з його вигляду можна визначити справжній вік людини, як він доглядає за шкірою, якими шкідливими звичками володіє. Наприклад, куріння надає шкірі жовтуватий відтінок, проблеми в роботі внутрішніх органів можуть зробити обличчя тьмяного землянистого кольору, довге перебування під активним сонцем - яскравий червоний відтінок або дуже темний загар. Велика кількість небажаних пігментних плям - напевно, одна з головних причин, яка змушує задуматися про відбілюванні шкіри обличчя. Але яка б причина не спонукала людину, проблему відбілювання не потрібно відкладати в довгий ящик, адже чим серйозніше недолік, тим складніше з ним боротися.

На щастя, на сьогоднішній день існує безліч засобів для освітлення пігментних плям і відбілювання шкіри. Деякі бренди-виробники професійної ізраїльської косметики, такі, як Холі Ленд, Onmacabim і Renew, пропонують цілі освітлюючі лінії для боротьби з небажаною пігментацією.

Так бренд Холі Ленд Ізраїль пропонує своїм прихильницям лінію для освітлення пігментних плям під назвою Dermalight.

Це серія відбілюючих засобів, основним активним компонентом якої є арбутин. Велика його кількість міститься в листі мучниці. Арбутин зменшує активність тирозинази - ферменту, який відповідає за вироблення меланіну, тим самим знижує його синтез в клітинах шкіри. За рахунок цього досягається хороший відбілюючий ефект. Лінія освітлюючих препаратів Dermalight від Холі Ленд призначена для корекції порушень пігментації, освітлення пігментних плям після пілінгів і шліфовок, а також для загального відбілювання шкіри обличчя. Серед асортименту серії можна знайти все, що потрібно для ефективного догляду за пігментованою шкірою.

Це - очищаючий засіб, активний відбілюючий крем, сироватка, освітлююча маска, коригуючий крем для області навколо очей та інші. Купити крем Холі Ленд для відбілювання шкіри можна в онлайн салоні Primestyle, де для Вас 100% оригінальна продукція зі свіжими термінами придатності і безкоштовна доставка в будь-яку точку України.

Хорошою альтернативою для ефективного освітлення пігментних плям є використання екстракту петрушки, яку ще з давніх часів застосовують для відбілювання шкіри обличчя. З сьогоднішнім стрімким ритмом життя у жінок залишається мало часу для самостійного приготування косметичних засобів в домашніх умовах. Тому, інтернет магазин Праймстайл пропонує скористатися серією освітлюючих препаратів, основним активним компонентом якої є екстракт петрушки - PR Line від Onmacabim. Серед засобів PR Line від Onmacabim можна знайти не тільки відбілюючі гелі та креми, а й відновлюючий пілінг з екстрактом петрушки і сонцезахисний крем з СПФ 30, який буває з тоном і без.

Ще одну високоефективну відбілюючу лінію для всіх типів шкіри пропонує торгова марка Renew. Серія засобів Whitening призначена для освітлення пігментних плям, викликаних не тільки ультрафіолетовим випромінюванням, а й гормональними порушеннями (наприклад, вік, вагітність). Вся відбілююча косметика Whitening від Renew містить активні компоненти, які ефективно освітлюють, але в той же самий час знижують захисну функцію шкіри перед ультрафіолетом. Тому ізраїльські косметологи рекомендують застосовувати її на ніч, а вранці використовувати сонцезахисний крем з СПФ не нижче 30.

Пам'ятайте, що відбілювання шкіри - процедура, що вимагає багато часу, сил і терпіння. Не варто чекати приголомшливого ефекту вже після першого застосування. Застосовуйте для освітлення пігментних плям професійну ізраїльську косметику, і перший результат буде помітний вже через 2 тижні її регулярного використання.