Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Як правильно доглядати за волоссям влітку з L'oreal Professionnel?

Літо! Довгоочікувана пора відпочинку, тепла і сонечка. Але яким би прекрасним не був би цей час року, волосся влітку найбільше схильне до несприятливого впливу навколишнього середовища. Пекуче сонце, сухе повітря, висока температура, пил мегаполісів, солона вода морів або хлорована басейнів завдають непоправної шкоди локонам. Якщо вчасно не подбати про волосся, це призведе до погіршення стану шкіри голови, появи лупи, до сухості і ламкості волосся. Щоб цього не сталося потрібно дотримуватися кількох нескладних правил по догляду за локонами, і тоді вони будуть радувати Вас своєю красою, здоровим видом і природним сяйвом.

Очищення

Влітку часто людям доводиться мити голову частіше, ніж зазвичай. Це пов'язано з тим, що в цю пору посилюється сало і потовиділення. І шкіра голови не є винятком. Існує міф, що мити голову кожен день - шкідливо. Але всупереч цьому твердженню, якщо Ви відчуваєте дискомфорт, мийте голову щодня.

Але для цього використовуйте легкі шампуні, які підходять для частого використання, і які відповідають Вашому типу волосся.

Сьогодні хочеться звернути Вашу увагу на шампуні відомого бренду L'oreal Professionnel.

Шампунь Absolut Repair Lipidium Shampooing Reconstructeur Instantane добре очистить і відновить структуру волосся. У його складі є кераміди, які зміцнюють волосся, і ультрафіолетові фільтри. Що є дуже актуально в літній період. Також Вас порадує живильний шампунь Mythic Oil Shampoo Normal to Fine Hair. Він призначений для професійного догляду за тонкими волоссям. Екстракт масла імбиру і квіток османтусу, які входять до складу цього шампуню, тонізують, глибоко зволожують і живлять волосся.

Must Have влітку стане шампунь Solar Sublim Shampoo, який м'яко очистить волосся, зміцнить їх структуру і зволожить. UV-фільтри в складі шампуню захистять волосся від негативного впливу сонячних променів. Ідеальний варіант для літа.

Живлення і зволоження

Влітку волосся ще більше потребує додаткового живлення і зволоження. Для цих цілей використовуйте кондиціонери і масла, які не змиваються. Масла утворюють на волоссі плівку, тим самим захищаючи їх від негативного впливу морської і хлорованої води і сонячного випромінювання. І, звичайно ж, вони відмінно живлять волосся і збагачують їх різними вітамінами і мікроелементами.

Також потрібно не забувати про маски. Адже маска - це інтенсивний концентрований засіб, здатний поліпшити здоров'я волосся вже після першого застосування.

Онлайн-салон Primestyle пропонує на Ваш розгляд кілька препаратів від Лореаль, які отримали позитивні відгуки серед наших клієнтів.

Це:

• поживне масло для волосся Mythic Oil на основі з виноградних кісточок, авокадо і насичених жирних кислот;

• маска для відновлення пошкодженого волосся Absolut Repair Lipidium Instant Reconstructing Masque до складу якої входять молочна кислота, фітокератін, кераміди, УФ-фільтри. Вона швидко відновлює структуру волосся і захищає їх від UV-випромінювання;

• живильна маска для волосся після сонця Solar Sublim Masque. Вона живить, зволожує волосся і нейтралізує згубну дію ультрафіолетового випромінювання;

• сироватка для відновлення пошкодженого волосся Absolut Repair Lipidium Serum, яка містить молочну кислоту і ліпіди.

Укладка

У літню пору найкраще відмовитися від різних стайлінгових приладів. Але якщо без них ніяк, то використовуйте їх на максимально низькій температурі. І перед цим обов'язково скористайтеся термозахистом. Наприклад, незмивним кремом від L'oreal Professionnel.

Купити косметику по догляду за волоссям від L'oreal Professionnel запрошуємо в наш інтернет-магазин, де Ви зможете підібрати відповідні для Ваших локонів маски і шампуні.

Правильно й акуратно доглядайте за волоссям і тоді воно буде радувати Вас природним блиском і красою!