Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Антивіковий догляд: поширені помилки і як їх уникнути?

Кожна жінка після тридцяти років замислюється про те, як продовжити молодість шкіри. Для якісного анти-ейдж догляду недостатньо тільки очищення, тонізування та зволоження. На допомогу приходять препарати з вираженим зміцнюючими і підтягуючими властивостями. Найбільш результативно проявляє себе професійна косметика, адже її дія заснована на новітніх лабораторних розробках в галузі космецевтики, і включає комплекс ефективних, але в той же час безпечних інгредієнтів.

Антивіковий догляд за шкірою. Чого не слід робити після 30-ти

Сьогодні інтернет рясніє всілякими порадами щодо того, як правильно доглядати за віковою шкірою. Але незважаючи на це, ми іноді мимоволі робимо помилки, які негативно позначаються на стані шкірного покриву, а в результаті і на його зовнішньому вигляді.

1. Косметика не за віком. Помітивши перші зморшки не варто впадати в крайнощі і користуватися всім арсеналом засобів, що омолоджують, включаючи креми з позначкою 45+, ін'єкції ботокса і апаратну косметологію. Почніть з більш сприятливих процедур - курсу косметичного масажу, професійних масок, поверхневих пілінгів. Вони активізують кровообіг і лімфоток, простимулюють регенерацію тканин і синтез власного колагену шкіри, вирівняють рельєф і забезпечать шкірі здорове сяйво. Важку салонну артилерію прибережіть на потім.

2. Недостатнє зволоження. З віком клітини шкіри втрачають здатність утримувати вологу, тому їм необхідно зволоження ззовні. Підберіть зволожуючий крем з легкою текстурою, можливо гель або сироватку, відповідно Вашому типу шкіри. Не забувайте зволожувати шию і ділянку декольте. Пийте достатню кількість води - не менше 1,5 літрів на день. Якщо ж Ви схильні до набряклості, обмежте споживання рідини за дві години до того, як лягти спати, і вранці Ваша шкіра буде свіжа і підтягнута.

3. Нехтування кремами для повік. Шкіра навколо очей тонка, чутлива і практично позбавлена ​​сальних залоз. Постійна міміка, сухість і зневоднення призводять до утворення дрібних зморшок в періорбітальній зоні, темним колам, втомленому погляду. Звичайний зволожуючий крем наситить клітини необхідною вологою і попередить раннє старіння.

4. Захист від сонця. Ультрафіолетові промені активізують вільні радикали, які руйнують структуру шкіри, призводять до передчасного старіння і утворення пігментних плям. Сонцезахисний крем з комбінованими фізичними і хімічними фільтрами - обов'язковий елемент щоденного догляду. Наносите його вранці в якості основи під макіяж, влітку з фактором захисту не менше SPF30, а взимку - SPF20.

Зверніть увагу на склад

Антивіковий догляд за обличчям передбачає наявність активних anti-age препаратів. Які інгредієнти повинні міститися в омолоджуючий крем? Читаємо етикетку.

1. Гіалуронова кислота - потужний зволожуючий фактор, покликаний зберегти оптимальний водний баланс, що, в свою чергу, впливає на молодість і красу Вашої шкіри. Вона підвищує еластичність і пружність, бере участь в захисної функції шкіри.

2. Фруктові кислоти. До них відносяться гліколева, яблучна, молочна, винна і лимонна. Вони надають ефект пілінгу - відлущують ороговілий шар епідермісу і активізують зростання нових молодих клітин. Засіб з AHA-кислотами усуває пігментацію, вирівнює зморшки, підтягує шкіру, робить її більш еластичною, забезпечує сяйво і привабливість.

3. Пептиди - частий компонент омолоджуючої косметики, що забезпечує інтенсивний антивікової догляд за шкірою обличчя. Справа в тому, що молекули пептидів такі малі, що можуть безперешкодно проникати навіть в найглибші шари шкіри. Крім цього, вони є відмінними провідниками для інших інгредієнтів засобу, а також стабільні і не руйнуються при взаємодії з ультрафіолетом або киснем. Пептиди підсилюють синтез колагену і еластану, знижують інтенсивність руйнування колагенових волокон, відновлюють епідерміс. Досить цікавими є нейропептиди. Вони діють подібно міорелаксантам, знижують мімічну активність, завдяки чому розгладжуються дрібні зморшки.

4. Антиоксиданти захищають шкіру від зовнішніх несприятливих впливів - екології мегаполісів, ультрафіолетового опромінення і стресів. Вітаміни Е і С, коензим Q10, похідні зеленого чаю і виноградних кісточок нейтралізують дію вільні радикалів і зберігають Вашу молодість і красу.

Вибирайте професійні anti-age препарати в інтернет-магазині Прамстайл, і будьте впевнені у своїй привабливості.