Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Догляд за довгим волоссям

Напевно, ніщо так не засмучує власниць довгого волосся, як посічені кінчики. І ця проблема зустрічається частіше, ніж будь-яка інша, пов'язана з доглядом за таким волоссям. Тому, в цій статті постараємося розібратися, в чому причина і як підібрати правильний догляд, щоб якомога довше зберігати красу і довжину волосся (адже з сильно пошкодженими та посіченими кінчиками впоратися може тільки стрижка).

Причини виникнення посіченого волосся можуть бути як зовнішніми, так і внутрішніми. Але найчастіше - це все ж таки негативний вплив факторів навколишнього середовища. Сюди відносяться: регулярна сушка феном і використання різних стайлінгових приладів, неправильний догляд, спека, мороз, сильний вітер, морська вода, хлорована вода водопроводів і, звичайно ж, часте фарбування і хімічні завивки. Всі ці фактори неабияк висушують пасма, що призводить до їх ламкості. Також на стані волосся можуть негативно позначитися стрес, неправильне харчування, деякі хвороби.

Щоб у Вас більше не ставав вибір між довжиною і красою волосся, їм необхідно підібрати правильний і регулярний догляд.

1. Навіть, якщо Ви вирішили відростити довге волосся, кінчики потрібно регулярно підстригати! Адже посічені кінчики виглядають не красиво і псують всю картину. Нестабільні місця розломів приводять до того, що волосок починає розшаровуватися все вище і вище, і стилісту доведеться зістригти не 1-2 см, а в 10 раз більше. І тоді ні про яку довжину не може бути й мови. Також регулярна стрижка рятує від сплутаності і сухості, і додає зачісці об'єм.

2. Намагайтеся мінімізувати кількість травмуючих процедур. До них відносяться: регулярне очищення, фарбування та хімічна завивка. Якщо їх не уникнути, забезпечте локонам додатковий відновлюючий догляд.

3. Коли плануєте відпочинок десь в спекотних країнах, обов'язково придбайте собі головний убір. Це правило відноситься і до сильних вітрів і морозів. Також не забувайте про спеціальні засоби для захисту від UV.

4. Щоб відростити довге і гарне волосся, потрібно мінімізувати застосування різних приладів для укладання - фена, плойки, утюжка і т.д. Якщо без них не обійтися, обов'язково використовуйте засоби, що забезпечують термозахист.

5. Також необхідно підібрати хорошу доглядову косметику, яка відповідатиме Вашому волоссю. Кожне миття голови обов'язково закінчуйте нанесенням бальзаму або кондиціонера. Ці засоби закривають лусочки волосини, які були відкриті під час миття. Це надає волоссю блиск, гладкість і захищає від розшарування. Маска в даному випадку не підходить! Оскільки маски наповнюють волосся корисними компонентами зсередини, а бальзами - запечатують їх зовні. Маску необхідно наносити 1-2 рази в тиждень. Цього достатньо для того, щоб додатково підживити локони корисними компонентами.

Зовсім недавно бренд Loreal Professional випустив інноваційну лінію для відновлення довгого волосся по всій довжині під назвою PRO LONGER. Всі засоби серії відновлюють довжину і заповнюють кінчики завдяки запатентованій формулі Filler-A100 + AMINO ACID:

• Filler-A100 сприяє посиленню волосся і підвищує їх опірність до несприятливого впливу негативних факторів навколишнього середовища.

• AMINO ACID (амінокислоти) оновлює структуру волосся і додає їм міцності.

Після застосування шампуню Pro Longer Shampoo волосся залишається довгим, густим і однорідним по довжині і на кінцях. Дія шампуню націлена на відновлення структури волосся і щільності кінчиків.

Кондиціонер Pro Longer Conditioner оновлює довжину і допомагає волоссю бути сильнішими і сяючими. Завдяки комплексу Filler-A100 + AMINO ACID зменшується ламкість волосся і з'являється натуральний блиск.

Після застосування регенеруючої маски Pro Longer Mask довге волосся стає більш сильним, здоровим, об'ємним і захищеним від негативного впливу навколишнього середовища.

З винаходом серії PRO LONGER від L'oreal Professionnel зникають всі компроміси між густотою і довжиною волосся!