Увійти в особистий кабінет
/
Реєстрація
пн.- пт.: 10:00-18:00
сб.: 10:00-14:00
Ми у соцмережах
Зворотній дзвінок
Повернутися до статей

Статті

Догляд за шкірою від GIGI влітку

Настало спекотне, сонячне літо, отже саме час переглянути арсенал засобів по догляду за шкірою. Баночки з щільними живильними кремами краще відставити убік. Замість них придбайте легкі, зволожуючі сироватки та засоби з високим сонцезахисним фактором. Для того, щоб літній догляд за шкірою був по-справжньому ефективний, віддайте перевагу професійній косметиці. Краща пропозиція від ізраїльських косметологів - косметика наукової лабораторії GIGI Cosmetics Lab. Про неї і піде мова.

Косметика GIGI: догляд за чутливою шкірою влітку

Чутлива шкіра гостро реагує на будь-які впливи ззовні, будь то яскраве сонце, спека або пил міст. Спеціально для неї була створена серія Lotus Beauty, яка має виражену заспокійливу, антиоксидантну та протизапальну дію. У центрі формул препаратів - екстракти лотоса. Як відомо, для цієї квітки властиво самоочищення, тому ще з давніх-давен її насіння і олія використовували для видалення різних забруднень з поверхні обличчя і тіла. У складі лотоса міститься:

- крохмаль, який ефективний проти запалень і подразнень;

- вітамін С, який захищає від впливу вільних радикалів і зміцнює захисні функції шкіри;

- протеїни, що стимулюють ріст колагенових волокон, надають шкірі свіжий, молодий і підтягнутий вигляд;

- фосфоліпіди, що оптимізують життєдіяльність клітин і реструктуризують їх мембрани.

Серія Lotus Beauty підходить для будь-якого типу шкіри і віку, і складається з денних і нічних кремів, сироваток, масок, молочка і тоніка. Препарати можна поєднувати з будь-якими іншими засобами і щодня використовувати вдома. Підібрати і купити GIGI Ви можете на нашому сайті. Не знаєте, що вибрати? Телефонуйте, і грамотні консультанти дадуть відповідь на Ваші питання і допоможуть визначитися у виборі.

Догляд за жирною і проблемною шкірою влітку

Власниці комбінованого і жирного типу шкіри добре знають наскільки сильно активізується робота сальних залоз в спекотну погоду. Вам допоможе професійна косметика GIGI. Ізраїльський бренд пропонує кілька серій для догляду за проблемною шкірою.

1. Solar Energy. Ця лінія спрямована на лікування жирної, пористої, проблемної шкіри. В основі серії - мінерали Мертвого моря, здобуті з його води і цілющих грязей і очищені лабораторним шляхом. Складова цих компонентів в кремах, масках і сироватках Солар Енерджі досягає 25%. Мікроелементи натрій, калій, кальцій, цинк, магній, фосфор, мідь і залізо нормалізують роботу сальних залоз, матують і зволожують, стимулюють ріст колагену, підвищують еластичність, є активними учасниками енергетичних і обмінних процесів клітин.

2. Derma Clear. Працює проти акне і постакне, помітно омолоджує, вирівнює рельєф, підвищує тонус, запускає самореструктурізацію і відновлення шкірного покриву. Серію Дерма Клеа можна, без сумніву, віднести до високоефективних біокосмецевтичних лікувальних препаратів, які в лічені тижні усувають такі небажані прояви як вугрі, підвищене виділення шкірного сала, комедони і запалення. День за днем шкіра виглядає свіжою і матовою, вирівнюються дрібні зморшки і колір обличчя.

3. Sea Weed. Матуюча лінія для комбінованої і жирної шкіри. Щоденний догляд на основі косметичних засобів Sea Weed, що в перекладі означає «морські водорості», вирішує проблему блиску шкіри протягом усього дня. Водорості та рослинні екстракти, що входять до складу:

- насичують тканини мікроелементами, необхідними для обміну речовин на клітинному рівні;

- стимулюють синтез амінокислот, що помітно покращує зовнішній вигляд і пружність шкіри;

- надають бактерицидну, антисептичну, протизапальну дію;

- мають виражений антиоксидантний ефект.

Надійний захист від сонця з GIGI

В арсеналі косметичних засобів для літа обов'язково повинен бути хороший сонцезахисний крем. Починати користуватися ним слід вже навесні, коли нас тільки починають радувати перші теплі сонячні промені. Влітку ж це абсолютний must have для кожної жінки. Вплив ультрафіолету запускає ряд небажаних процесів в глибоких шарах шкіри. В першу чергу, це активізація вільних радикалів, які руйнують структуру молекул, що призводить до загибелі клітини. Шкіра стає чутливою, втрачає вологу і тонус, з'являються зморшки, шкіра втрачає блиск. До того ж, УФ-промені безпосередньо впливають на меланогенез. Запускається природний захисний механізм, стимулюється вироблення меланоцитів, внаслідок чого з'являється небажана пігментація.

В умовах міського середовища, коли Ви більшу частину часу проводите в приміщенні, достатньо буде крему з фактором захисту SPF 30. Якщо ж Ви збираєтеся відпочити на природі, плануєте відпустку на море або ж Ваша шкіра схильна до пігментації, віддайте перевагу сильнішим засобам. Косметика GIGI пропонує серію Sun Care, яка включає потужні сонцезахисні креми з фізичними та хімічними фільтрами і SPF від 34 до 50. Засіб на основі мінералів і цілющих грязей відмінно зволожить шкіру і захистить її від сонця.

Для здорової і красивої шкіри Вам необхідно лише купити косметику GIGI. Повірте, вже через тиждень Ви здивуєтеся результатом - Ваша шкіра набуде бархатистість, матовість і привабливий зовнішній вигляд.